[]

lezzetli soğuk sandviç tarifleri

Vizeler geliyor. Kütüphanede zaman geçirmek istiyorum. Ama sporla uğraştığım için beslenme büyük sorun. Kütüphanede mikrodalga yok o yüzden soğuk sandviçler hazırlayıp götürmek istiyorum. Bol proteinli, glisemik indeksi düşük karblı tarifler verebilir misiniz? Laktoz ve yumurta içermezse sevinirim. Tonbalık ve tavuk göğüslü tarifler olabilir.




 
hiç bunlardan anlamam
bana göre en lezzetli olan bol susamlı ekmek arasına beyaz peynir ve domates. yanısa sıcak çay. Hepsi bu.

  • basond  (10.04.17 15:28:25) 
bence de harika ama laktoz duyarlılığım olduğu için tüketemiyorum.


  • oddyseus  (10.04.17 15:30:50) 
pazardan roka, tere gibi yeşillikler al döşe içine.


  • for day to break  (10.04.17 15:31:11) 
for day to break, lezzet için evet ama uzun saatler kütüphanede geçireceğim için bol proteinli çözümler arıyorum.


  • oddyseus  (10.04.17 15:32:28) 
beyaz peynirin laktoz ile ilişkisini bilmiyordum, o yüzden önerim boş olmuş senin için bir diğer sevdiğim simit arası kaşar olabilir.


  • basond  (10.04.17 15:32:35) 
basond, hocam kısacası süt ürünlerinin çok büyük bir kısmını tüketemiyorum özellikle laktozsuz almazsam. Kaşar da eleniyor yani :)


  • oddyseus  (10.04.17 15:33:24) 
hocam süt ürünü deseydin benim için daha açık olurdu asdlşas
bende öneri bitti gurme kardeşlerim birazdan 7 saatte hazırlanan lezzetli sandwich tarifleri ile gelirler :)

  • basond  (10.04.17 15:35:54) 
süzme yoğurt sür. üzerine de roka tere doğra. rokayla tereyi yedirecem sana. illa. maydonoz da olur :)


  • for day to break  (10.04.17 15:36:49) 
Tavuklu salata yapabilirsin.
Normal, soguk yendiginde sikinti olmayacak yemekler hazirlayabilirsin. Illa sandvic olmak zorunda degil.

Yine tavuklu sandvic, etli sandvic, bol yesillik...
  • kuehles blondes  (10.04.17 15:46:02) 
cepli kepekli ekmekler arasına tonbalığı + mısır + marul deneyebilirsin
jambon ya da salam ile rus salatası iklisi güzel olabilir

  • devilone  (10.04.17 16:16:28) 
Tarif 1: ince kepekli ekmek arasına tavada hafif döndürdüğümüz iki dilim hindi göğüsünü koyuyoruz, üzerine ince bir kat marul atıyoruz. Tercihimize bağlı olarak ince ince dilimlediğimiz kırmızı ve yeşil taze biber dilimlerini diziyoruz. Turşu da ekleyebiliriz. Laktoz hassasiyetin olmasa biraz rendelenmiş kaşar güzel olurdu. Bunun yerine zevkine göre hardal koyabilirisin.

Tarif 2: Ekmek arasına şekli düzgün bir marul yatırıyoruz. Marulun üzerine dizdiğimiz tavuklara ketçapla hafif bir tat veriyoruz. Uzun uzun kestiğimiz taze biberlerle tavuğun mezarını kapatıyoruz. Bir takım baharatlar ekleyebiliriz. Domates de koyabiliriz ancak streçleyip buzdolabına koyunca domates akabilir. Damak zevkine göre çeşitlendirebilirsin.

Tarif 3: Ekmeğin arasını açıyoruz ve mayonezle ince bir katman geçtik. Tercihen yağsız ton balıklarını bu katmana dağıtıyoruz. Üzerine mısır taneleri ekleyerek balıkla mısırın dostluğundan emin olduktan sonra marulla kapatıyoruz.

Streçfilm veya folyo ile sarıp sarmalayıp buzdolabına koyuyoruz.

Not: bunların salata versiyonlarını yapıyorum ben. Hatta daha çok hoşuma gidiyor ancak sandviç dediğin için bunları yazdım.
  • helena  (10.04.17 16:31:12) 
tam buğday veya kepek ekmeğinin içine yağı süzülmüş ton balığı + maydanoz. aslında buna beyaz peynir de nefis olur ama hassasiyetiniz varmış.

yine aynı ekmeğe şekersiz fıstık ezmesi. isteğe göre bal eklenebilir, ama o zaman glisemik indeksi yükseltiyoruz.

ekmek aynı, çok ince katman mayonez veya hardal veya ikisi birden, üstüne haşlak tavuk göğsü ve yeşillik.
  • kibritsuyu  (10.04.17 17:20:08) 
Arkadaşlar sandviç içi tarifleri yazmışlar, madem glisemik endeksi düşük proteini bol diyoruz nohut unu / mercimek unundan krepler yapabilirsiniz.


  • SiyamkedisiZorro  (10.04.17 17:46:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.