[]

sarı kantaron yağı ve çörek otu yağı

Kullanan, yararını gören var mı acaba?

ne icin kullandınız? iyi geldi mi?

birde zararı var mıdır? 250 ml lik siselerden aldım her gun bi yemek kasıgı ıcıyorum.

 
çörek otu yağını kullanıyorum kefire 1 çay kaşığı yanında zerdaçal ve karabiberle birlikte. öyle aman aman bu oldu diyebileceğim bişey yok. faydalı olduğunu duyduğum için kullanıyorum.

yalnız bir yemek kaşığı çok en fazla tatlı kaşığında tüketin bence.
  • dedim ben sana  (09.04.17 21:50:44 ~ 21:51:15) 
vucudunuzda kanser hucresi yoksa çörekotu yagından fayda gorursunuz. ama yukarda yazıldıgı gibi 1 tatlı kasıgı en fazla. sarı kantaronsa biraz daha arastırılması gereken bir bitki. guneslerin basladıgı su gunlerde cilt icin iyi olmayabilir. www.webmd.com


  • art vandaley  (09.04.17 21:57:29) 
Bugün de iyi anonymice duyurusu yaptı. ;) Çörek otunu kışın arada bir tatlı kaşığı olarak alıyorum. Direncimi yükseltiyor. Hatta bir keresinde hastalık öncesi kırgınlık zamanında destekleyici olsun diye almış ve hasta olmamışlığım da vardır.

Sarı kantaron yağını ise yaraları iyileştirmede ve kalacak izi minimuma indirmek için ayrıca hafif yanık tedavisinde kullanıyorlar. Bağırsakları için içen de var. Ben kendisini denemedim ama bunlar çevremdeki tecrübeler.
  • hayde bre  (09.04.17 22:10:08) 
kantaronu yüzümdeki bir lekeye sürüyorum ama düzenli kullanmadığım için etkisini görmedim. Çörek otunu faydalı diye sabah yediğim yumurtanın üzerine gezdirip tüketirdim. Keskin tat biraz daha seyrelmiş oluyor.


  • fallopian  (09.04.17 22:14:17) 
çörek otu yağını birkaç yıldır kullanıyorum. hatta bu yıl zadevital'in kapsül formlarında olanı tüketmeye başladım. gerçi 1-2 aydır ara verdim ama gerçekten bağışıklığımı yüksekltiğine inanıyorum. düzenli kullandığım sürede hiç hastalanmadan kışı bitirmiştim.

çörek otunun faydasına gerçekten çok çok inanıyorum bence doğadaki en harika tohumlardan.
  • ruh i tibbiye  (09.04.17 22:17:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.