[]

siyah ayakkabı?

3 çift var giydiğim ve sanırım 4'üncü çifti alıyor alacağım. diğer renk ayakkabıları beğenemiyorum maalesef:( ne yapayım?




 
4üncü çifti almadan 5nci çifti nasıl alıyorsun anlayamadım. Önce 4üncü çifti almanı tavsiye ederim beğenirsen 5nci çifti alırsın.


  • varg vikernes  (09.04.17 16:07:32) 
Montla sıç


  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (09.04.17 16:19:50) 
beğendiğin siyah ayakkabıyı al. Ayakkabı ilginç bir şekilde eski olduğunu çok bariz belli ediyor. yani, hiç tereddüt etme git yeni bir siyah ayakkabı al kendine. benim de tam saymadım ama 30'dan fazla beyaz basic tişört(atlet diyorum ben onlara)'üm vardır ve daha az önce lan akşama mudo'ya mı gitsem acaba, ceplilerinden vardı onların bende hiç yok onlardan alayım diyordum. aslolan şey burada şu; birileri seni beğensin diye giyiniyorsan, beğenmesini istediğin kişilerin giyim tarzlarına yakın giymelisin(yalnızlıkta yaşanabilir)
kendini iyi hissetmek için giyiniyorsan da(genelde insanın başına gelen, günlük giyim tarzı oluyor bu, özgüvenini filan toplar, birsürü toplumsal açıklaması var bu konunun zaten) kendi hoşuna giden şeyleri giyinmelisin.

aklıma şimdi geldi, mesela saatleri ayarlama enst. kitabında halit ayarcı, kıyafetlerini kitabın anlatıcısına veriyordu ve anlatıcısı da bunun sebeplerini anlatıyordu.
  • mete kudur  (09.04.17 17:25:10 ~ 17:25:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.