[]

Bi tane kız var

Ay parçası. Hatay'ın vatan toprağına katılmış olmasına hic bu kadar sevinmemiştim. Bir gülüyor ki ya rabbim o ne gülüş. Neyse işte, normalde yurtdisinda yaşıyor. Erasmus için buraya gelmiş. Almancı işte. Gecen gece biyerde tanıştık. Daha doğrusu tanıştım. Sohbet ettik. Sora ben de almanca pratik yapcak birini arıyodum, arada bir buluşup kahve içsek nasıl olur dedim. Olabilir, dedi. Ama çok kibar bi kız. İstemese de o an yok demek istememiş olabilir. Facebooktan mesaj attim kendimi hatırlatmak için. O kadar işte.. Kuul da bi kız öyle tipik almancılarla alakası yok. En son nerede oturduğunu sordum, söyledi. Hmm, süper dedim. Bu kadar. Su an ben hiç mesaj atmasam o da hic atmicak gibi hissediyorum. Bu durumu tersine çevirmek için ne önerirsiniz? Keşke o gece onu çok beğendiğimi filan söyleseydim en kötü reddedilirdim şu an da hiç uğraşmazdım. Yarım saat gördüğü adamın biriyim su an, hiç şansım yok :(


aylar sonra gelen edit: ya bişey dicem. ben bu kıza ara ara mesaj atmak dışında hiç de darlamadım. ısrarcı olmadan bikaç kez kahve teklifi yaptım sadece. bakarız filan şeklinde salladı. ama şöyle bi dipnot var; ben bu mesaj attığım zamanlar da hep ... bu çok kötü bi intiba bırakmış olabilir. bu sebepten hiç oralı bile olmamış olabilir. şöyle uzun uzun bi mesaj döşesem mi? yani beni yanlış tanımış olabilir, hatta tanıdı, muhtemelen. ya da bi mektup yazıp oturduğu semtin postanesine yollasam, sana bi mektup yazdım desem sadece mesajla. hm, ne dersiniz?

 
direkt çağır bir kahve içelim mi vaktin varsa konuşuruz sohbet ederiz de bu insanlar bizimki kadar takık değiller ay kahve içmeye çağırdı acaba evlenme mi teklif edecek diye bakmıyorlar olaya. zaten kimyanız tutarsa da hissedersin tutmazsa da zaten büyük ihtimalle kibarca reddeder bir dahaki buluşma davetini.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (09.04.17 15:00:51) 
Git söyle ya. Ona yazan erkekLER arasında en iyisi olmana gerek yok, kız karpuz seçer gibi sevgili seçmiyorsa.


  • dissendium  (09.04.17 23:25:02) 
feysbukta yeni pp koymuş. ah, ah.. şöyle bi buluşsak, açılsam. yani hayranlığımı açsam bile yeter gibi geliyor. vallahi şeker gibi bir kız ya :(


  • klar  (05.07.17 01:33:00) 
@j r r tolkien hayrani

yok yok büyütmüyorum. aylardır hiçbişey yazmamıştım zaten. öyle güzel kızdı diye aklıma arada geliyodu sadece. bi kez karşılaştık, ben gene görünce baktım, güldüm. o da usul usul, şaşkın bişekilde baktı ama ilgilenmedi benle. uzun zaman sonra gülcemalini görünce içim bir hopladı, o kadar.
  • klar  (05.07.17 01:46:54) 
ya bişey dicem. ben bu kıza ara ara mesaj atmak dışında hiç de darlamadım. ısrarcı olmadan bikaç kez kahve teklifi yaptım sadece. bakarız filan şeklinde salladı. ama şöyle bi dipnot var; ben bu mesaj attığım zamanlar da hep sarhoş falandım. bu çok kötü bi intiba bırakmış olabilir. bu sebepten hiç oralı bile olmamış olabilir. şöyle uzun uzun bi mesaj döşesem mi? yani beni yanlış tanımış olabilir, hatta tanıdı, muhtemelen. ya da bi mektup yazıp oturduğu semtin postanesine yollasam, sana bi mektup yazdım desem sadece mesajla. hm, ne dersiniz?


  • klar  (05.07.17 03:11:02) 
gecenin 12'sinde bi ara kahve içelim dediysen tabii sallanmazsın gayet doğal. iş işten geçmiştir boşver ha illa tam anlamıyla güzelce reddedileyim özgüvenim sarsılsın diyorsan yaz tabii.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (05.07.17 03:49:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.