[]

Hafif giyilmiş ayakkabının giyildiğini mağaza nasıl anlıyor?

Ayakakbıyı aldım. 1 gün evde giydim, sonra baktım güzel. 1 gün de dışarda giydim ama sıkmaya başladı. Yara yaptı.

Altını sildim, bayağı temizledim. 2 şubesine götürdüm, 2si de anladı giyildiğini. (giyilmeyince değişim yapılıyıor)

Tabanın yanlarında çizikler var hafif, ondan belki ama evde de olabilir o şeyler.

Var mı onların anlama taktkleri?

 
Hafif giyilmis? LOL

Koku.
  • zannedersem tek eksiginiz bendim  (09.04.17 13:16:43) 
Yıpranma olmadı mı?
Tabanda ezilmeler olmuştur, etiketi varsa sökmüşsünüzdür, evde giymeniz de bir kullanmadır sonuçta, ürün yıpranmış yani temel olarak ve siz de farkındasınız, eğer yara yapmasının ürünün ayıplı olmasından kaynaklandığını düşünüyorsanız bu sebep ile itiraz edin bence.
Yara dediğimiz arkasının vurması değildir sanırım?
  • atom karincanin torunu  (09.04.17 13:36:17) 
evde giymek de giymektir? sen başkasının giyip getirdiği ayakkabıyı satın almak ister misin? hem giyip hem de giyilmemiş gibi götürüp vermek istemek? belli olur formu bozulmuştur iyi ki almamışlar!


  • pinkpeony  (09.04.17 13:49:36) 
dışarda giydiğin ayakkabıda sadece leke olduğunu mu sanıyorsun?


  • cekilmis gayfe  (09.04.17 14:05:03) 
İç kısımdaki tabanlıktan anlıyorlar. O kısım çok çabuk deforme oluyor. Greyder'e bir saat giyilmiş botu götürdüğümde mağaza müdürü direkt içine baktı ve giyilmiş değiştiremeyiz dedi.


  • ekrem abiniz  (09.04.17 14:37:40) 
Ayakkabı sıkınca yara yapınca ayakkabıcıya götürülür, kalıba konur, açtırılmaya çalışılır. Ne biçim huylarınız var. 1 gün giyilmiş ayakkabıyı başkası mı giysin.


  • ave maria  (09.04.17 14:41:05) 
Kendileri dedi evde giyin, bir şey olmaz.


  • Cursed Chico  (10.04.17 17:23:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.