[]

Cevaplarınızı neden siliyosunuz?

Biyerden eski bi duyuruya denk geliyorum. Konu ilgimi çekiyo cevaplarla birlikte zevkle okuyorum. Sora bi bakıyorum duyuru sahibi birinin cevabina @ koyup cevap vermiş. Yukari bakiyorum oyle bi nik yok cevaplar arasında. Yahu kardeşim neden siliyosunuz cevaplarınızı? Ha der meister? Neden??




 
utanmıştır


  • pgup  (09.04.17 00:37:51) 
Hesaplar siliniyordur başka sebepten. O cevaplar da kaynıyor tabii. O kadar güzel yazılarım vardı sözlükte. Hatta nick altım bile o başlıkları anlatan enrtylerle dolu idi. Sonra başka bi şeyden uçuruldum. Başlıklar öksüz kaldı.

Bu da öyle bir durum zannımca
  • deadwampir  (09.04.17 00:39:33) 
canim sikilyor. duyuruda millete sarmaya basladim. saldirgan cevap verip sonra ben ne yaptim yav diyip siliyorum


  • charlotte blanc  (09.04.17 00:41:11) 
benimkini genelde modlar siliyor, tartışmaya girip de sonradan sildiğim çok azdır. BİZDE GERİ VİTES YOK. küfür kıyamet yardırdığım için modlar siliyo sonradan hepsini.


  • der meister  (09.04.17 00:44:00) 
bazen kişiler siliyor evet.

benim duyurularımda da oluyor.

bir cevap yazdı mı arkasında durmalı insan, yahut siliyorsa da kusura bakma yanlış anlamışım vs demeli.

ben cevaplarımı ne zaman siliyorum. bazı kişiler kimseye tik atmıyor. öyle bir kişi soru sormuş çok açıklayıcı cevap vermişim, tik yoksa silerim. onu da bir kaç gün sonra görüyorum.

ama mesela 20 cevaptan sadece benimkini beğenmedi tiksiz diye silmem. o adam benimkini beğenmek zorunda değil.

kimseye tik atmayan kişilere verdiğim cevapları siliyorum yani. ha bir de eski sevgilime attığım cevapları topluca temizlemiştim.
  • mobydick  (09.04.17 00:45:24) 
Cevap / tik oranı için siliyorlar. Herkes adına konuşmayım ama çoğunluk için böyle. Cevap bu oranım %80 diye övünüp puahaha %30 ne diyip dalga geçeni gördü bu gözler.


  • oddyseus  (09.04.17 00:50:27) 
bazen yeni yazdığım bir şey eski yazdığım bir şeyle ters düşüyor. o zaman bir konuda bambaşka düşünmüş olabiliyorum. yeni yazdığımla eski yazdığım çelişmesin diye siliyorum.

bezen de artık bir anlamı kalmıyor. iphone 5s satmıştım mesela (gerçi o sözlük hesabına bağlı ekşi duyuru hesabımda mı hatırlamıyorum tam ama), satıştan sonra sildim gitti. ne gerek var durmasına.
  • avianthem  (09.04.17 01:08:34 ~ 10:44:01) 
tik atmamışsa ve ben özenip yazdıysam ya da araştırıp yazdıysam siliyorum.

elini bi zahmet kaydırıp tik de atabilirdi.
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (09.04.17 01:31:10) 
Bu güzel şarkı için @vegas'a teşekkür etmej istiyorum..


  • klar  (09.04.17 01:39:17) 
Tik yok diye silmek saçma. Mesajlasmiyosunuzki orda. soru soran haricinde bisürü insan da nasipleniyor cevaplardan. Bizim günaamız ne? Tik meselesi yüzünden cevap silmeyi yasaklıyorum şu an


  • klar  (09.04.17 01:42:40) 
Soruya cevap değilse, yanlış olduğunu fark ettiysem, gereksiz atar veya iğneleme yapıp sonradan gördüysem vs.


  • Adramelekhh  (09.04.17 01:42:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.