[]

instagram ve tanıdık sorusu ve kurtulunamayan bağlantılar

Yeni bi instagram hesabı açmak istiyorum mesela, var olan mail adreslerimden biri ile kayıt oluyorum. Bana diyo ki, bunları tanıyor olabilirsin, eklemek ister misin, hayır diyorum. Geçiyorum tüm sorduklarını. Sanırım mail kontaktlarından buluyor, bi de belki (o hesap için telefon numarası vermiş olmamama rağmen) telefon kayıtlarından.

1-Telefon numarama sahip olan kişilere uyarı gitmiş midir?
2- Telefon defterimdekileri bana öneri olarak gösteriyor, onlara da beni mi gösteriyor?
3- Engellediğim bir numarayı, engellemeye devam etmek istediğim için kayıtlı ve engelli tutuyorum. Sanırım telefon ona da diğer kayıtlarım ile aynı muameleyi yapıyor. En önemlisi şu: Bu engellenmek istenen/ iletişmek istemediğiniz kişiler idaresi konusunda öneriniz var mı?

 
Telefon kaybetmediysen onlara bir şey gitmez. Ama önerilerde gösterir. Aynı cihazdan girdiğin için. Kim olduğunu bilmezler ama önerir. Boktan bir durum. Ağız tadıyla feyk açtırıyorlar.


  • begin again  (08.04.17 18:16:40) 
Açtırmıyorlar olacak mobildeyim:)


  • begin again  (08.04.17 18:17:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.