[]

Demode diyorlar bana:(

Arkadaşlar ben bu günümüzün modern kıyafetlerini hiç sevmiyorum. 1950'lerin, 60'ların uzun kabarık etekleri, romantik elbiseleri çok hoşuma gidiyor, ya da hippi tarzı. Ama pek yakıştıramıyorum ki yemediğim laf kalmadı: Temizlikçi, bakımsız, paçoz ya da Madame Coco gibi giyiniyorsun.

Ben merak ediyorum, yalnız mıyım yoksa günümüz kıyafetlerini benden başka saçma, anlamsız ve çirkin bulan başka birileri var mı?

Teekkürler :(

 
Moda olmayan seyleri giymekten hoslaniyorsan giy, ama bunu yaptigidna insanlarin seni demode bulmasina sasirmaman kizmaman lazim. Ya milleti takmayip istedigin gibi giyineceksin ya da begenilme "tarz", "guncel" gorunme gudun agir basiyorsa yine nispeten sevdigin ama gunumuz modasina yakin seyler giyeceksin.


  • robokot  (07.04.17 21:22:37) 
Ben eksik anlattım galiba, bana bu lafları ettikleri için kızmıyorun. Sadece benim gibi düşünen başkaları da var mı diye merak ediyorum. Yoksa demode olduğum doğru


  • :)  (07.04.17 21:24:35) 
Retro tarz özellikle kadında çok iyi duruyor. Tabi konbin nasıl o önemli. Bu tarzı çok çok iyi kullanan arkadaşlarım oldu.

Beğeniyorum.
  • msb  (07.04.17 21:35:10) 
Günümüz kıyafetlerinden sadece dar kotları anlamlı bulmuyorum. Üniversitedeki kızların hepsi aynı makineden çıkmış gibi benzer kotlar giyiyorlar. Vücut hatlarını göstermek için vücudu bu kadar sıkmaya gerek yok diye düşünüyorum. Yuvarlak çerçeveli gözlüklerden de hoşlanmıyorum. Herkes bir figür yaratmaya çalışıyor ama facia hepsi. Senin durumun da kötü. Rüküş giyinen kızlarla gezip tozmak tercih edeceğim bir şey değil. Beraber gezip vakit geçireceğim kız güzel olmasa bile güzel giyinmeli. Paçozluk direkt seviyeyi düşürüyor.


  • dissendium  (07.04.17 21:41:46) 
karaköye git, fenomen olursun. karaköy derken yani kafelerden bahsediyorum. yanlış anlaşılmasın


  • atalet momenti  (07.04.17 22:18:55) 
Aldigin yorumların "bakimsiz, temizlikçi, paçoz" olduguna bakılırsa olay sadece eski tarz giyinmen degil sanki. Herkes gibi tek tip giyinmek istemeyip eski moda giysilerle şık olmak başka, bakimsiz paspal giyinmek başka. Eski donem kiyafetler giyen tek sen degilsin. Son donemde gayet de begeniliyor. eski tarz giyinip iyi görünmeyi basaramiyorsun demek ki sen. Yapilan yorumlara bakıp buraya sordugun icin boyle diyorum. Sen iyi hissediyorsan oyle giyin tabi. Ama bakimsiz gorunuyorsan ufak degisiklikler yapabilirsin. Yani bu donemin kiyafetlerini sevmiyorsun diye kötü gorunmek zorunda degilsin. Hem bu doneme uymayip hem iyi giyinebilirsin.


  • aquarium  (07.04.17 22:25:45) 
her sezon sunulan farklı tarzlar ve moda anlayışına göre değil ,kendi tarzınıza göre giyiniyorsunuz o zaman,gayet güzel bir şey işte.

1-2 sene önce bütün zara'yı alasım gelirken son zamanlarda hiçbir şey bulamıyorum,tam tersini söyleyen arkadaşlarım da var,zevk meselesi.
her sezon istediğiniz gibi şeyler bulamasanız da onları kendi zevkinize göre uyarlayabilirsiniz.bir sürü vintage butik var ayrıca.
siz içinde iyi hissettikten sonra milleti takmayın :)
  • demoniclewinsky  (07.04.17 22:44:36) 
önemli olan senin beğenmen, elalemin ne dediği niye umrunda anlamadım.
yine de rahatsız oluyosan o dönemlerin kombinlerini bi araştır madem. yakıştırabilirsen eleştri azalır.

  • manuel mandalina  (08.04.17 01:07:06) 
caps ataydın iyiydi. yakıştıran var yakıştıramayan var.


  • supermatik  (08.04.17 01:08:42 ~ 01:09:18) 
Eski tarz giyinmek ayrı bakımsız paçoz giyinmek ayrı. Eski tarzda giyinip şık olanlar var.

Ama ben de eski tarz sevmeyenlerdenim. Dediğinizin aksine şu an eskiye dönüş var ve kör oluyorum filelerden tuhaf gömleklerden oversize montlardan saçma sapan grunge tişörtlerden. Düz desensiz bir şey bulamaz oldum.
  • jazzabel  (08.04.17 01:35:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.