[]

Nescafe 3ü1 aradaların içinde kahve var mı?

Ben bu üründen tat olarak nefret ederim. Az önce mecburen içmek zorunda kaldım ve hiçbir şekilde kahve tadı alamadım. Paketin içindekiler kısmını okudum ne kadar kahve varmış içinde diye. Kahve bayazlatıcısı yazıyor, bir sürü kimyasal adı yazıyor ama kahve yazmıyor. Bu üründe kahve yok mu?




 
bi ara arkalarına bakmıştım da, çözünebilir kahve yazıyordu içindekilerde %10 falan. Kesin yok mu?


  • whoosie  (07.04.17 16:12:52) 
Var da resmen eser miktarda. O da bildiğimiz kahve cekindegi değil çöpünün çöpü gibi bir şey. İnternetten granül kahve, çekirdek kahve, öğütülmüş kahve nedir ne değildir diye arastirirsaniz görürsünüz zaten. Ucu bir aradalar da bunların en kötüsü.


  • fraise  (07.04.17 16:15:38) 
@whoosie kesin olarak yazmıyor. 5-6 kere kontrol ettim. ürün tam olarak "nescafe 3ü1 arada original"


  • slashedduff  (07.04.17 16:17:20) 
Kahve yok aslında, kahve aromalı su gibi o. Yani kahve çekirdeklerinin suyunun buharlaştırılıp dondurulmasıyla elde ediliyor, bu şekilde suda çözülebilir hale geliyor ama yağı ve aroması da bu işlemlerde yok oluyor. Buna ne kadar kahve diyebilirsin bilemiyorum.


  • angelus  (07.04.17 16:19:19) 
Trajik. İçmiyordum yıllardır, iyi yapmışım.


  • whoosie  (07.04.17 16:19:27) 
@fraise eser miktarda olsa bile içindekiler bölümüne yazmaları gerekmez mi?


  • slashedduff  (07.04.17 16:20:25) 
Bizde de 2si bir arada var 2-3 tane. Bir adet bu kahveler dışında kahve içmeyen ablaya sahip olduğumuz için saklıyorum evde. Baktım simdi; en sonunda cozunebilir kahve yazıyor. Aynı marka.

Yalnız şimdi dikkatli okudum da içinde kahve olsa da olmasa da içmemek gerekiyor bence bunu; içinde sağlıksız bir sürü şey var.
  • fraise  (07.04.17 16:23:20 ~ 16:25:48) 
benim aldığım pakette bir hata var herhalde. bir boşluk var orada silinmiş olabilir. ya da baskı makinesinden hatalı çıkmış. her neyse kahve varsa bile içinde tadı yok. iğrenç bir şey ya bunu toplatmaları gerek piyasadan. :)


  • slashedduff  (07.04.17 16:26:56) 
Yine bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar kendini belli ediyor.
Neskafe, yani hazir kahve, demlenmis kahvenin dondurulmaksizin katilastirilmasi ile elde edilir. Türk kahvesi ogutulmus kahvedir. Tek fark, neskafenin demlenmis ve icime hazir olmasidir. Ucu bi aradada da kahve vardir.

  • jemjum  (07.04.17 18:45:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.