[]

2 tane spor salonu sorusu

tek yasiyorum. evde camasir makinesi yok ve surekli canta tasiyorum. bilgilere dayanarak 2 problemim var.

1. dustan sonra terlik yerine kullanip hemen cope atabilecegim galos vs..gibi neler kullanabilirim? terlik kullaniyordum ama agir oluyor tasimasi.

2. spor kiyafetleri 1 gunde kokuyor. en azindan kokuyu almasi icin en pratik ve hizli cozum nedir?

 
1. Tek kullanımlık otel terliği veya pedikür terliği
2. Her gün yıka

  • oguz altun  (07.04.17 14:33:49) 
www.decathlon.com.tr

bunlar hem hafif, hem de çabucak kuruyor. sporda giydiğim kıyafetleri aynı gün yıkıyorum.
  • inheritance  (07.04.17 14:39:54) 
1. hafif terlikler var, sünger gibi, onlardan kullanabilirsin.
2. 1 kullanımda kokar tabii ki, terliyorsun, her kullanımdan sonra yıkaman lazım:/ Makine yoksa elde yıka. Başka çözüm yok.

  • peggy  (07.04.17 14:47:08 ~ 14:58:13) 
1- plastik tabanlı parmak arası terlikler en hafif çözüm. diğerleri duşta sıkıntı oluyor. tek kullanımlık olayına pek girme derim.
2- her kullanımdan sonra as, iyice havalansın. astığın yerden alırken de deodorant sık. elde yıkamak dışında tek çözüm havalandırmak.

  • babilbaligi  (07.04.17 15:14:20) 
Yıkadığın halde kokuyorsa çantada çok bekletmişsin demektir. Parfümlü yumuşatıcı ile yıkayıp hava sirkülasyonu bol olan bir yerde kurutmak problemi çözer. Ayrıca her spordan sonra yıkamalısın. Yoksa tekrar kokar.


  • hayde bre  (07.04.17 15:15:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.