[]

İçten pazarlıklı, ikiyüzlü ve manipülatif insanlarla nasıl baş ediyorsunuz?

selamlar,

etrafınızda, arkadaşınız olur, iş arkadaşı olur, akraba olur, başlıkta yazdığım gibi içten pazarlıklı, manipülatif ve ikiyüzlü insanlarla nasıl baş ediyorsunuz?

özellikle ilişkinizi kesemeyeceğiniz insanlara(iş arkadaşı ya da çalışmak zorunda olduğunuz kişiler gibi) nasıl bir önlem alıyorsunuz?

insanları uyarma şeklinde vs değil de bu gibi durumların içerisinde kalmamak ya da bulaşmamak için ne gibi stratejileriniz var?

 
Asiri acik ve direkt olmak. Boyle insanlar bu tur durumlarda hata veriyorlar. Ornegin soyle yaptigi veya yapmaya calistigi seyin farkinda oldugumu ve bunu sert bir sekilde soyledigimde bir sey diyemiyorlar ama isin ilginci selam falan vermeye de devam ediyorlar eskisi gibi olmadan.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (07.04.17 11:35:50) 
Dogrudan uzaklasiyorum, mumkun oldukca az konusma. En kisa surede de iliskiyi kesme. Ancak belli etmeden, ben de konusuyorum guluyorum onlarla zaman zaman ama baska da iliskim olmuyor.

Bir de bir konuda hatalisin arkadas içten pazarlıklı, ikiyüzlü ve manipülatif olmaz. Oyle arkadasin varsa sorun sendedir.
  • Traveller  (07.04.17 11:38:52) 
yüzeysel ilişkiler kurarak.


  • pinkpeony  (07.04.17 11:43:01) 
İş yerindeyse en kısa zamanda ayağını kaydırarak
akraba arasındaysa hiç görüşmeyerek
arkadaş arasındaysa en sevdiğin kişilere bu kişinin öyle olduğunu söyleyip fark ettirerek muhakkak anlayan başkaları da vardır
  • allaccess  (07.04.17 12:01:36) 
Yıllar önce, insanların çok büyük bi çoğunluğunun bu tanımlamaya uyduğunu fark ettim. O zamandan beri kimseyle olmam gerekenden daha samimi olmuyorum. Herkesle mesafeni korursan bu tip insanlardan daha az etkilenirsin.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (07.04.17 12:34:53) 
@proletarier aller lander vereinigt euch

evet ikiyüzlü oldukları için dengesizlik özelliği de default olarak geliyor bunlarda.

@Traveller
neden olamaz? sevdiğin bir arkadaşın değişmiş olabilir ya da bazı konularda böyle davranıyor olabilir.

@krem peynir
evet özelini anlatmama konusuna dikkat edeceğim, güzel bir öneri bu, teşekkürler.

@allaccess
işinde her ne kadar iyi olursan ol senden üstteyse ayağını kaydırma olayı biraz zor maalesef.

@bugunku antremanda goz dolduran futbolcu
bence ya çok olumsuz düşünüyorsun ya da etrafındaki insanların çoğu böyleydi, sana denk geldi. zaten etkilenme gibi bir durum yok fakat zorlu bir durum içine girmeyi önlemek için tavsiye bakıyorum.
  • notinhere  (07.04.17 12:54:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.