[]

yurtdisindan iphone getirmek hala mantikli mi?

turkiye : 1246 euro
yurtdisi: 1029 euro

bu bilgiye gore yurtdisi daha mi mantikli?

 
forumlarda yurt dışından gelen iphonelarda bulunan 1 yıl uluslararası garantinin Türkiye'de geçerli olmadığı konuşuluyor. Doğru ise Türkiye'den almak daha mantıklı gibi. Zaten arada 217 euro gibi birşey var, yaklaşık 50 eurosu kayıt işlemlerine gidecek. 150 euro için garantiden mahrum olmak istemezdim ben.


  • tss  (07.04.17 11:06:10) 
abd'den getirtmek gayet mantıklı. 650 dolar.


  • lehim ve havya ile mikrocip yapan adam  (07.04.17 11:09:21) 
abd hala mantıklı ama usd böyle tırmanmaya devam ederse onun da bir mantıığı kalmayacak.


  • battal gemalmaz  (07.04.17 11:38:58) 
Bence değil yeni aldığım se 7 ay içinde bir kere hoparlör değişimi yüzünden bir kere de dokunmatiği durduğu yerde bozuldu ve iki kere garantiden değişti telefon. Arada kar edecem derken çıkaracağı masraf bence geçer fazlasıyla


  • gozu acik sevisen yahudi  (07.04.17 12:58:48) 
Bazi Avrupa ulkelerinde tax-free de olunca cok mantikli oluyor. Ornegin Ispanya'da oranlari iyiydi. Su an global blue refund calculator 1029 euro icin 140 euro refund hesapliyor.


  • feedback  (07.04.17 15:10:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.