[]

Butik balayı?

Temmuz başı balayımız için sonunda karar verebildik. Rotamız arabayla kaş'a inmek 2 ya da 3 gece kaldıktan sonra fethiyeye doğru yola çıkıp 2-3 gecede fethiye dolaylarında kalmak. Otellere ayıracağımız bütçemiz 2500-3000 civarı max.

Daha önce hiç gitmediğimiz için bu taraflara sizden kalacak yer konusunda yardım istiyoruz. İstediklerimiz;
- böyle herşey dahil tatil istemiyoruz. Çoluklu çocuklu aileler pek olmasın.
- daha çok kafa dinlemelik, sıkıldığımızda da denize girip ya da gezebileceğimiz yerler olsun istiyoruz.
- bungalov tarzı olabilir ama bize ait özel bi alanı olsun belki.

Anlayacağınız butik bi otel arıyoruz aslında. Önerebileceğiniz oteller var mıdır?

Ayrıca rotaya şurayı da ekleyebilirsiniz dediğiniz yerler varsa alabiliriz?

Şurlara gitmeden gelme, şunları ye, şunları yap dediğiniz yerler varsa çok makbule geçer.

 
Kas'ta kas camping oneririm bungalowlari da var ama cehennem sicagi oluyor (bence) hazirlikli gidin. Ozellikle aksam mesela 8'e kadar falan oyle yuruyus falan bisi yapilmiyor. Her sene giderim ama beni temmuzda kas cok zorluyor. Bir de araba var airbnb de cok cok guzel villalar var yarim adanin diger kisminda onlara bakabilirsiniz.


  • kassiopeia  (06.04.17 22:47:20) 
selimiye'yi mutlaka görün. (rotanıza yakın mi bilemedim ama)


  • balik kraker  (06.04.17 22:56:22) 
2 sene önce ölüdeniz'in faralya köyünde keyif hotel'de kalmıştım. ufak bir otel. çok sakin. otel tam kelebekler vadisinin üstündeki yamaçta. inanılmaz güzel bir manzarası var. ama buranın yolu çok virajlı ve bi tarafı uçurum. baştan belirteyim.Ayrıca otel kabak koyuna yakın bir yerde.

ölüdeniz tarafından bir gün de tekne turu yapın. bu vesileyle hem kelebekler vadisine uğramış olursunuz hem de çevre koyları görürsünüz.

kaş için de kale hotel'i önerebilirim. Buranın da manzarası güzeldir. biz kaldığımızda çoğunluğu yabancıydı.

yine kaşta bir gün tekne turu yapabilirsiniz. ayrıca vizeniz varsa da bigün meis adasına geçin. blue cave'de yüzün. böyle bir yer:)
www.meisexpress.com
  • hononu  (06.04.17 23:26:33 ~ 23:28:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.