[]

hiç arby's yemedim

hayatımda hiç arby's yemedim. burger king, mcdonald's gibi zincir burgercilerle kıyaskayınca arby's daha mı güzel? bir deneyeyim diyorum. sizce diğerlerinden daha iyi mi?
bir de nesini tavsiye edersiniz?



 
hepsi aynı gibi, bbq deluxe çedarlı mı neydi benim sevdiğim.

en kötü ürünlerini alsan bile BK'den de mc'den de 10 kat iyi olduğuna emin olabilirsin.
  • celeron 300a  (06.04.17 21:37:42) 
Fiyat/Performans oranı çok düşük kalıyor bence diğer restoranların yanında.


  • norek  (06.04.17 21:37:45) 
çok övüyorlardı ama baharatlı patatesi dışında bir numarası yok bence. özellikle sandviçlerini hiç beğenmedim şimdiye kadar.


  • nrmnm  (06.04.17 21:38:39) 
Ben fastfoodcu değilim ancak geçenlerde denedim fena değildi sevdim


  • stiletto heel  (06.04.17 21:39:34) 
diğerlerinden daha iyi diyemeyiz, daha az insanın damak zevkine hitap ediyor. bende hepsinin yeri ayrı. ama sırf patatesleri için bile en kısa zamanda denemelisin. barbekü sosu seviyorsan barbekü deluxe menüsünü öneririm.


  • fragile lady  (06.04.17 21:41:47) 
Patatesleri çok güzel (şu kıvrımlı baharatlı olan) ama burgerleri o kadar hoş değil. Mesela bir steakhouse çok da iyi.


  • patatesli yumurta  (06.04.17 21:51:08) 
bugün bi avm'de yanyana burger, mc, kfc ve arby's vardı. hepsinin önü full, arby's ise sinek avlıyordu. kasadaki çocuk pfffttt yapıp duruyordu ağzıyla, uzaktan bayaa dikkatimi çekti.

ürünleri diğerlerine göre 'değişik' aslında, bence temel fark bu. örneğin tavuklu burger yiyeceksen yukarıda sayılanların hepsinde benzer şeyler yiyebilirsin ama arby's'deki o özel bilmem kaç saat pişirilmiş etle yapılan tavuk burger başka bişey. onların eti bana haşlama gibi geldiği ve bu tür ürünlerde kızartma ürünlere göre etin kokusu daha çok geldiği için (et kokusunu sevmem) tercih etmiyorum. ama saydığım diğerlerine göre daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.
  • manuel mandalina  (06.04.17 22:39:35) 
ben de barbeque deluxe'ünü seviyorum ama etinin şekli garip olduğundan "pişmemiş mi bu" ya da "domuz mu bu" diyenler oldu :D

arbys.com

Carl's Jr.'a da bi bak. Ben esas onu seviyorum. (Cevahir Avm'de var)
  • rodriguez2  (06.04.17 22:41:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.