[]

spora yeni başlama ve ağrılar

er kişiyim. en son 5 sene önce spor salona gitmiştim o da 4 ay kadar sürmüştü. tam kıvama gelmişken bırakmıştım. şimdi tekrar başladım. yarın 5. günüm olacak ve ağrılar halen devam ediyor. tam olarak ne zaman geçer bu başlangıç ağrıları?

bir de yeni başlayan birine en kısa sürede sonuç alabilmesi için ne tavsiye edersiniz?


 
şahsen ben ilk zamanlar birkaç gün düzgün yürüyememiş, kollarımı tam açamamıştım. gün aşırı git başlarda. antremana başladıktan sonra, yani kaslar biraz ısınınca, ağrı geçiyorsa sıkıntı yok, ama antreman süresi boyunca devam ediyorsa uzman birine danışsan iyi olur. 5 günde kaç antreman yaptın? her gün çalışmak ta iyi değil ağrılar için, 1 gün çalışıp 3 günden fazla ara vermek te. kısa sürede alınan sonuçlar genelde kısa sürede kaybediliyor.


  • ligussaraa  (06.04.17 21:01:54) 
10 güne geçer belki o kadar bile bulmaz ama eğer bırakır sonra tekrar başlarsanız yine ağrılar devam edecek en baştan başlayacaksınız. Ağrıları geçirmenin en iyi yolu antrenmanlara devam etmektir.
En iyi sonuç almayı geçtim doğru teknikte yapmalısınız. En ufak yanlış harekette geri dönülmez sonuçlara sebebiyet verebilirsiniz. Daha iyi sonuç alıcam diye maksimum kaldırabileceğiniz kilo 50 iken 60 kg denerseniz sakatlanırsınız. Sizi çalıştıran kişinin besyo mezunu olmasına dikkat edin.

  • powerpufgirl  (06.04.17 22:48:00) 
Geçmek üzere. Kısa sürede sonuç almak diye bir şey yok.


  • arnold schwarzeneger  (07.04.17 11:01:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.