[]

Club'a tek başına gitmek

Merhaba,

Birçok etkinliğe tek başıma gittim gitmekte hiç sakınca görmüyorum. Bir süredir canım club'a gitmek istiyor ancak ortam yok bu ara. Yurt arkadaşlarıma söylesem diyorum bazıları zaten pek club insanı değil. Bir de gelmezlermiş gibime geliyor diğerleri de yani hiç millete sor uğraş istemiyorum. Bunu düşünürken de fark ettim ki hep kalabalık gruplarla gitmişim daha önce, 2 kişi olarak bile gitmemişim.

Tek başıma gitsem çok mu saçma olur? Arkadaşlarla çember yapıp ortaya birilerini itip saçma sapan hareketler yapmasını beklemek olmayınca tam keyif alamaz mıyım acaba :D oradan birileriyle tanışabilirim ama çok da kolay olmaz gibi.

Bu arada club sırf öğrencilere açık olan, cinsiyet oranı baya eşit bir yer.

Teşekkürker

 
Icinden geliyosa gidebilirsin. Denemeden bilemezsin keyif alip almayacagini :)

Club istanbuldaysa ben de gideyim bi ara
  • kuehles blondes  (06.04.17 18:25:38) 
tek başına girebilecek misin peki?


  • qazaqwsx  (06.04.17 18:33:02) 
Asıl tek başına gidilir aslında ama türkiye'de yerleşmemiş bir kültür tabii. Ancak atıyorum berlin'de tek başına gitmen kapıda daha az sıkıntı yaratır, bizdeyse biraz tersi tabii. Dene işte.


  • philus  (06.04.17 18:46:05) 
Ben tek başıma gitmekten daha büyük keyif alıyorum çünkü clup benim için sevdiğim müzik+ içki demek.Zaten clubda sohbet edemezsin


  • turkuaz  (06.04.17 19:13:17) 
@kuehles yok İstanbul'da değil.
@qazaq tek başıma girebilir herhalde. Hiç denk gelmediğim için bilemiyorum da dam sorunu diye bir şey hiç duymadım. Arkadaşlarım içerde desem gayet girerim gibime geliyor.
@philus Türkiye'de değilim.
  • senolll  (06.04.17 19:59:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.