[]

mobilya yaptırmak istiyorum, hangi programda tasarımını yapabilirim?

arkadaşlar merhaba,

istediğim ölçülerde mobilya bulamadım. yaptırma kararı aldım.

internette gördüğüm bir modeli istediğim ölçülere uyarlamak istiyorum ama yeni ölçülerle nasıl görüneceği konusunda endişelerim var.

ölçülendirme yaparak, televizyon ünitesi yapabileceğim bir uygulama bir internet sitesi var mı?

veya benim bu konular hakkında bilgim var, beğendiğin mobilya ile istediğin ölçüleri ver bana, sana çıkartabilirim görüntüyü derseniz çok memnun olurum açıkçası.

teşekkürler.

 
cabinet soft


  • burty  (06.04.17 13:13:33) 
google sketchup


  • chavezding  (06.04.17 14:36:59) 
  • jamswety  (06.04.17 16:57:09) 
İstediğin modeli istediğin boyutlarda alamayabilirsin. İstediğin modeli ve boyutlarini atarsan belki yardımcı olabilirim.


  • opitseri  (06.04.17 21:40:11) 
google sketchup +1500

ogrenmesı de cok olayö bılenın sırtı yere gelmez...
  • halanne  (06.04.17 22:09:32) 
@opitseri

beğendiğim model şu linkte:
urun.n11.com

istediğim ölçülerse şu şekilde:
yükseklik: 80 cm
genişlik: 100 cm
derinlik : 30 cm

yardımcı olursan sevinirim.
  • yassayf  (07.04.17 11:03:47) 
Hocam bu model yapılabilir. Detaylar özelde.


  • opitseri  (08.04.17 22:13:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.