[]

Ben bu olayın hurafe olduğunu düşünüyordum :O

Bu tarz şeylerin hurafe olduğunu düşünüyordum. Özellikle tıpçı arkadaşlar bilgilendirirse merak/ımız giderilsin.

www.hurriyet.com.tr

Haberdeki olay nasıl meydana geliyor?
Bahsedilen ilaç nedir? Bu kenetlenmeye mi öncülük etmiş? :O

 
(bkz: vajinismus)


  • g7mor  (06.04.17 10:40:23) 
(bkz: cinsel ilişki sırasında kilitli kalan çift)
Bir de bu vardı geçenlerde.
Edit: oha aynısıymış, Cumhuriyet Kenya'da olağan bir vajinismus olayı olarak aktarırken, Hürriyet Haiti'de işin içine entrika sosu da eklemiş.
  • zwiegesprach  (06.04.17 11:07:18 ~ 11:10:08) 
@g7mor & @zwiegesprach, vajinusmus ilişkiye girememe durumu değil mi? Burada ilişki yaşanmış ama kenetlenmişler. Vajinusmus olsa bizim ülkede bu sorunla mücadele eden çok fazla insan var. Elbet yaşardık bence. Bir de hayvanlarda vardı sanıyorum böyle bir durum.


  • dessy  (06.04.17 11:10:09 ~ 11:10:38) 
Tıpçı değilim ama vajinal kasların kasılı kalmasıyla bu sorun yaşanmış olabilir, köpeklerde de oluyor ya hani ayrılamıyorlar:p


  • peggy  (06.04.17 11:14:03) 
@dessy
Vajinismus temelde vajinal kasların istem dışı kasılması olduğundan dolayı, ilişki sırasında gerçekleşince böyle kilitlenmeler olabilir, diye düşünüyorum. Tıpçı değilim, eyyorlamam bu kadar.

  • zwiegesprach  (06.04.17 11:15:48) 
vajinismus'un şu alakası var. vajinismus vajina kaslarının istem dışı kasılarak ilişkiye izin vermemesi. penis dışarıdayken kasılırsa içeri giremiyorsun. penis içerdeyken kasılırsa da çükü kapıyor, dışarı çıkaramayıp böyle kalıyorsun.

jinekolog bir sözlük yazarı olan gyne'in yazdığı üzere bilinen böyle bir ilaç yok.
  • kibritsuyu  (06.04.17 12:23:42 ~ 13:46:11) 
  • filteria  (06.04.17 12:24:37) 
Ben nedense gozumde canlandiramiyorum. O kaslar nasil cikmaya izin vermecek kadar kasilabilir, yani kadini sirtindan tavana assan adam altinda sallanacak mi tam anlayamiyorum


  • joelskellington  (06.04.17 16:16:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.