[]

Bencil adam mıknatısı gibiyim

Gerçekten artık kendimden şüphe eder oldum.

Ya fena biri sayılmam. Arkadaş bir tane şöyle sahipleneni ne bileyim şöyle sımsıkı tutanı yok.

Arkadaşıma soruyorum ben senin gibi birini kaybetmemek için elimden geleni yapardım diyor. Ama karşımdakine bakıyorum tık yok.

Hiç bir zaman mıymıntı kızlardan olmadım. Kendi işimi kendim hallettim. Hatta normal nazlı tripli kızlardan da olmadım. Ben de mi sıkıntı var?

Burda iki kişi birim değiştirdik diğer kızın sevgilisi o gün izin aldı arabasını aldı bütün gün evraklarını halletti kızın ki heryer yürüme mesafesi gibi birşey ki kızla çok yakın güzellikte vsyiz. Aynı kültür seviyesindeyiz.

Benimki naptın diye sordu mu hatırlamıyorum bile haalletmişimdir çünkü.

Insanlar ilişkiyi her zaman benim ilişkilerimden farklı yaşadı.
Şimdi yine kimse yanımdaki adamı beğenmiyor sahiplenici bir tavrı yok diyor.

Bencil ilgisiz adam mıknatısıyım. Bende mi sıkıntı var? Ciddi manada şüphe ediyorum kendimden.

Belki de erkeklerin yanında kendini güçlü hissedeceği aciz kız profili çizmiyorumdur. Aynı adamlar mıymıntı kızlara bağlanıyor arkadaş.

 
evet sıkıntı sende. marketing eksikliğin var. çantada kekliksin gibime geldi, biraz kaybedilme korkusunu hissettir karşı tarafa.


  • cekilmis gayfe  (06.04.17 01:39:26) 
şimdiye kadar daha teorimi ispat edemedim kimse dinlemedi beni ama inaniyorum bence hakliyim.

siz kadınların bu konudaki en büyük handikapiniz hemen tutuluyirsunuz. beraber olmayın kardesim hemen. az biraz taniyin bakin bakalim bu bana olur mu olmaz mi diyin. mağazaya gitsen alacagin tisort üzerine olur mu diye giyer denersin ama ia sevgili olma olayına gelince giyelim tisortu bir ara oldururuz diyorsunuz. olmaz o jsler.
  • blue eyes white dragon  (06.04.17 01:43:58) 
Miyminti olman lazim, piremses olman lazim.

Bunlardan sikayet ediliyor ama ragbet gorenler de bunlar.
Kendi isini kendin halledersen hep, yardima ihtiyacin olduguna inanmazlar, yaninda olmaya tenezzul etmez kimse cunku halledersin.

Neyse ayni dertten muzdaribim, evet.
  • kuehles blondes  (06.04.17 02:07:18) 
Aynen kesinlikle miyminti, ona muhtac bir profil cizmen lazim. Sen her boku kendin halledersin ama birgun yorulursun, dusersin, "buna da sevgilim yardimci olur be" dersin ama babayi alirsin. :(


  • piremses  (06.04.17 02:10:42) 
alt lig üst lig, genellemeler, çeşit çeşit taktikler :) sen de kusursuz değilsin karşındakiler de kusursuz değil, birbiriniz için kusursuz musunuz önemli olan o


  • freebird5406_2  (06.04.17 02:22:30 ~ 02:24:23) 
Kendimden alt ligde idi mesela bu. Bu da olmadı.

Gerçi o kendini birinci lig görüyor hayal aleminde.
  • mobydick  (06.04.17 02:22:44 ~ 02:24:08) 
Ben eve gidip benle ilgilenmiyorsun dersem mıymıntı nazlı kıza çıkıyor adım. Ama asıl mıymıntı olan kız olayı bu aşamaya hiç taşıtmıyor. Başından beri kaprisleri ile ipleri elinde tutuyor. Erkekler de bu durumu çekiyor.


  • mobydick  (06.04.17 02:32:48) 
önceki duyurularını hatırlıyorum. sevgililik işlerini yaptırma kurumu değil. yaptırmıyorum deme, kıbrıs'a gönderdiğin, rum kesimine geçmeli bir düzine çanta olayını hatırlıyorum. bal gibi yaptırıyorsun yani. kaç yıllık ilişkim var git şu işlerimi yap demem. bence ilişki anlayışın, konseptin yanlış. eleştir dedin, öldürmedim umarım ;)


  • pinkpeony  (06.04.17 02:52:47 ~ 02:53:41) 
ben önceki duyurularını filan bilmiyorum
ama iş değiştirdin diye adam neden izin alacak evrak hazırlayacak ki? yani ancak sen hasta olursun gerçekten o evrakların o gün veirlmesi gerekiyordur yahut ne biliyim bilmediğin bir ülkedesindir adam biliyordur...
kadınım, benim herhangi bir insana böyle bir iş buyurmam için ancak böyle bir şey olması lazım.
sevgilim de bana teklif dahi etse, yok canım ne gerek var ben yaparım derim, bunu bencillik ilgizlik olarak görmem. ha sevgiliysek tabi elbette ne yaptın desin, illa yardım gerekiyorsa yardım da etsin de altı üstü 2 evrak yahu, hazırlayamayacak mıyız? çocuk muyuz?

mıymıntı kadın değilim ben de orası kesin ama zaten mıymıntı kadın beğenen adam benim gibilerle sevgili olmaz :) es kaza bi yollar keşişse bile 2 çıkmalık vakti olur o ilişkinin çünkü ne olduğum ne olmadığım çok belli. sizin için de madem bu kadar ilgizlik bencillik olarak görüyorsunuz o ilişki neden var/sürüyor?
  • niye ama  (06.04.17 05:13:02) 
Sahiplenici olmasi mi gerekiyor?
Sen kac defa sevgilinin isini hallettin?
Lafa gelince esitlik..
  • eksimeksi  (06.04.17 06:42:47) 
Erkeğin ilgili olması güzel bir şey ama işlerini yaptırmak hoş değil ve arkadaşınızın sevgilisinin davranışını saçma buldum. Yalnız erkek muhtaç kadın sever diye bir genelleme yurtdışında da burada da var. Orda burda kaç tane yabancı sayfa gördüm how to be needy girlfriend diye. Bu genellemeye uyan kişiler var demek ama bence doğru ve hoş değil. Ben de her işimi kendim yapıyorum bir şey demiyorum diye trip yiyorum mesela. Yanlış kişilerle takılıp kendinizi ya da onları değiştirmeye gerek yok.


  • jazzabel  (06.04.17 09:02:04) 
Ahaha troll değilsen iyi güldürdün. Dur ben de eleştireyim; sen sevgililiği bir müessese olarak görüyorsun belli, sevmek sevilmek senin isteğin değil, güçlü erkek istiyorsun çünkü zayıfsın, bunu kapatsın istiyorsun. Her şeyden önce bir birey olmalısın, muhtaclik olayı şaka falan mı? Kaç yaşında insansınız ya hu.

Son olarak tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş diyorum.
  • Apocalypse  (06.04.17 09:12:50) 
sen onu baya baya sevmiyorsun bence


  • istanbul kanatlarimin altinda  (06.04.17 09:15:21) 
Bahsettiğim sadece iş halletme anlamında değil. Yakın zamanda o olduğu onu örnek verdiğim için yanlış anlaşıldı sanırım.

ilgisizlik gerçekten yardımcı olması gereken konularda olmaması. Mesela kaldığım yeri tek başına değiştirmem, taşıyacak aracı kendim bulmam gibi. Yürüse 10 dklık mesafedeyim. Ki doğudayım. Aynı meslekten kız arkadaşımın bulduğu kamyoncularla muhatab olmayabilirim.

Taşınma günü de bütün eşyalara yardım edip kamyonun önünde iki kız gittik yine taşıdık eşyaları ikinci yere. Neymiş önceki gün sarj cihazını unutmuş cafede. Beni de öğleden sonra taşınırım diye düşünmüş. Cafeyi aradım doğru idi. Yürüse gelse 10 dk lık mesafedeyim bu arada daha çok değil daha az belki.

Eskisi de öyle idi. Taşınmamı o tr de yokken yaptığım için mutlu bile olmuştu.

Sanırım bunlar yeterli. Ağır ve gerçek bir ilgisizlik için.

Bir de diyor ki sorun mu çıktı bak hallettmişşin. Evet kamyoncuların arabasında gidip çok güzel eşya taşıyıp hallettim. (Onun arabası yok, vurgulama sebebim O değil)

@Pinkpeony kıbrıs çanta olayına gelirsek yine olsa yine yaparım. Yine yaparım. Herşey yazıldığı gibi olmuyor.

@Cutie pie, alt lig olduğunu ben değil çevrem söyledi son zamanlarda. Biz sana birşey demedik de o senden çok...
  • mobydick  (06.04.17 09:29:05 ~ 09:42:56) 
Bugün mesaj kutun ekstra işler yapar benden söylemesi.
Soruna cevap; yanlış yerdesin. (Yer olarak, il, ilçe olarak)

  • etna  (06.04.17 09:41:55) 
cutie pie + milyor

alt lig ne olm, sana yazık, seni bu yaşa getirenlere yazık. git Hindistan'a, kast sistemi seni anca paklar.

eksimeksi +1

cevap: sende sıkıntı var. aynen devam.
  • stewie  (06.04.17 09:51:53) 
Yani şu duyuruda da, cevaplarında da öyle bir kibir var ki. Kendine yetmek, kendi işini halletmekten gurur duymaktan çok işini bir başkasına yaptıramadığından şikayetçisin sanki.

İlişkiler böyle hesaplarla yürümüyor maalesef.
  • chicha  (06.04.17 10:40:00) 
adamı terk etmişsin vicdanını rahatlatmaya çalışıyor gibisin.
cafeyi arayıp şarj aletini unutmuş mu diye sormak nedir :)
sende baya sıkıntı var.
  • bnmzz  (06.04.17 10:58:04) 
e o zaman da sana yazmıştık, işlerini sevgilin diye başkasına köle gibi yaptıramazsın diye, şimdi de aynı hikaye dönüyor. tekrar olsa tekrar yaparım diyorsan hiç yol alamamışsın bunca zaman. sevgili olmak erkeğin senin işlerini yapması, hizmetlin olması değil sen bunu isteyip isteyip sonra yapmadıklarında 'neden benim işlerimi yapmıyorlar' diyorsun. bu anlayışı ilişkilerin için değiştirmen gerek. o kıbrıs olayı da az buz bir şey değildi.


  • pinkpeony  (06.04.17 11:00:55) 
sorun sende, bildiğin hastasın. hala millete bok atman inanılmaz gerçekten. ben troll olduğunu düşünüyorum hatta.


  • der meister  (06.04.17 11:05:44) 
Bir " Çok iyiyim , güzelim ama yalnızım " sorusu daha.

Bol bol insan tanı ve ön yargılı da olma.

Ben de istediğim gibi bi kadın bulamıyorum, ama aramaya devam.
  • MaNOfTheYear  (06.04.17 15:11:31) 
cafeyi arayıp sorman efsane olmuş. ben kız arkadaşlarım taşınırken bütün hamallığı yapıp götüme tekmeyi yiyodum. meğer sklememek gerekiyomuş. şu an aydınlandım. tişikkirlier


  • cekilmis gayfe  (06.04.17 16:06:05) 
@pinkpeony, tanımadan ağır ahkamlar kesmene bayılıyorum. aynen devam.


  • mobydick  (06.04.17 21:46:05) 
sana ağır ahkam kesen ben miyim laskjdhfj. hasta demiş yazan çoğu kişi gelip bana ahkam kesioooon diyorsun. yalnız kal o zaman ne diyim. seni ciddiye alıp yanıt yazan bende kabahat.


  • pinkpeony  (06.04.17 22:38:10) 
bence sıkıntı sende
kendine bakınca iyi insan görüyorsun ama gerçek öyle olmayabilir

  • basond  (06.04.17 23:04:32) 
sevgilisinin zimbirtilarini tasiyan adam orneginden nereye varmissiniz...

bence sorun biraz da sizde.

"benden alt ligde" dediginiz adami konusuyorsaniz zaten iyi biri bile degilsiniz.
  • e haliyle  (06.04.17 23:50:01) 
buraya bundan sonra bu tarz sorular sormayacağım.
genellikle tek yönlü eleştiriliyorum, üstelik bazı kişilerce de hırçınca. empati yok.

son zamanlarda buraya sorduğum sorulardan asla tatmin olamıyorum. sadece tek yanlı eleştiri, bazen anlamsız saldırganlık.

bir doğu ilinde sevgilim varken elin kamyoncuları ile eşya taşıdım diyorum, kimse de sevgilin korkuluk muydu seni neden yanlız bıraktı demiyor. ben gelsin deliler gibi eşya taşısın demiyorum.

burdaki arkadaşlarımdan yahut istanbuldaki arkadaşlarımdan bunu normal gören bir kişi yok. siz gelmiş işini yaptırmak istiyorsun köle gibi vs vs diyorsunuz.

ulan 6 aydır etek elbise giymiyorum. burda poponu açıkta bırakan kot giyince ona bile bakıyorlar siz gelmiş ne diyorsunuz.

burda bana ahkam kesen bazı kişilerin ilişkilerine de bakmak lazım. sadece iş yaptırmak köle yapmak istiyormuşum he he. önce sen benim sıkıntımı anla, hangi noktada takıldığımı anla.

eleştirilmeyi severim ama karşımdaki kişi beni anlasın da isterim. anlar hak vermez o ayrı. ama hemen re re rö. bu olmuyor.

saygılar.
  • mobydick  (09.04.17 00:37:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.