[]

kas kazanmak icin gerekenler

5-6 haftadir duzenli spor yapiyorum ve hocanin verdigi programa uyuyorum, once kardiyo sonra agirlik calisarak. yag yakimi olmus anca kas birakin sabit kalmayi govde disinda hep biraz azalmis. bu arada zaman zaman agirliklari arttiriyorum sabit de degil yani. problem nedir anlamadim.

ayrica kalca bolgesinde yag yakimini ve kas arttiriminda neyi en cok onerirsiniz? spinninge yeni basladim bakalim ne etkisi olacak


 
kalori alımın düşük gibi, hem yağ hem kas kaybediyorsan başka mantıklı açıklamasını bulamadım.


  • signore  (06.04.17 01:17:27) 
Antrenman süren kaç dakika? Taş çatlasın 70 dk olmalı.
Kardiyo hareketlerini azalt.
Beslenmende sıkıntı olabilir. Yeteri kadar karbonhidrat ve protein tüketmiyorsun sanırım.
  • apolitikherif  (06.04.17 01:26:55) 
yahu öyle şey mi olur önce kardiyo sonra ağırlık diye. önce ağırlık sonra kardiyo.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.04.17 01:30:15) 
5-6 haftada ölümüne çalışıp aç kalmıyorsan kas kaybetmen pek olası değil. vucut doğası geregi tüm kaynaklarını tüketmeden kaslarsan yemeye öyle hemen başlamaz. ölçümlerde bir hata vardır. o elektronik analiz tartılarına çok güvenme.

kas kütlesi kazanmak tahmin edilenden çok çok çok zor. ciddi zor.

haftada en az 3 defa antreman yapan, iyi beslenen, fit 20-30 yaş arası ve ortalama genetikteki 70 kg bir erkek. yılda en fazla 2.5-3 kg kas kütlesi ekleyebilir. yani ayda 300gr. 2 sene sonra vucut alışınca bu ekleme oranı daha bile düşüyor.

yani 6 haftadır çalışıyorum 2 kg kas kütlesi ekleyeceğim diye bir dünya yok. dergilerdeki ya da antrenörlerin 8 haftada 35 cm kol. 3 ayda plaj vucudu gibi şeyler inan gerçekçi değil.

scoobysworkshop.com
  • orpheus  (06.04.17 01:49:53 ~ 01:51:25) 
herkes karşı çıkar ama ben supplament öneririm. en azında bcaa al derim.


  • cekilmis gayfe  (06.04.17 01:56:27) 
Önce ağırlık, sonra kardiyo yap. Makroların da önemli. Bölgesel yağ yakımı yok.


  • arnold schwarzeneger  (06.04.17 09:25:55) 
o ölçen makinaların ayarları garip , pek gercekci degil. Kilo verdiyseniz kas vermiş gibi göstermiş olabilir. Önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz , gücünüz artıyorsa agırlıkları artırıyorsanız kas da artıyordur.

kas oluşumu için karbonhidrat yag ve protein üçünden de almanız lazım birini tamamen kısınca yine kas oluşumu etkiliyor. Spor kadar dinlenmek de önemli .
  • bnmzz  (06.04.17 10:27:48) 
Ağırlık öncesi kardiyoyu ne kadar yapıyorsun? 10dkyı geçiyorsan iyi olmaz bence.

Ağırlık öncesi yoğun bir kardiyo yapmamak gerekiyor, kardiyodan sonra aminoasit depoların boşalmış oluyor çünkü.
Spinning yapıyorsan misal, spinningden sonra bacak çalışmamak gerekiyor. Kol, omuz çalışabilirsin. Ama senin durumunda en iyisi ikisini farklı günlerde yapmak.

Kas kaybetmenin zor bir şey olduğunu düşünmüyorum, ben de yaşıyordum önceden. Şimdi kardiyo ile ağırlığı dengelemiş durumdayım ve protein alımıma özen göstererek kurtuldum bu problemden.
  • peggy  (06.04.17 11:09:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.