(2)
iş göremezlik ödemesi hk.
ben ben boyleyim kendi yolumda
Son 1 aydır raporluyum. Normalde iş göremezlik ödemesini alıp şirket hesabına gönderiyoruz. Eğer göndermezsek sonrasında maaştan kesiliyormuş. Şimdi ben işten ayrılmayı düşünüyorum. Son maaşımı aldıktan sonra iş göremezlik ödemesini şirkete göndermezsem ne olur? Maaştan da kesemezler nasılsa, böyle
Son 1 aydır raporluyum. Normalde iş göremezlik ödemesini alıp şirket hesabına gönderiyoruz. Eğer göndermezsek sonrasında maaştan kesiliyormuş. Şimdi ben işten ayrılmayı düşünüyorum. Son maaşımı aldıktan sonra iş göremezlik ödemesini şirkete göndermezsem ne olur? Maaştan da kesemezler nasılsa, böyle bir çakallık yapılabilir mi? Teşekkürler:)
0
ben ben boyleyim kendi yolumda (
05.04.17)
icraya verebilirler. Veya unutup hiçbir şey yapmayabilirler. Seçim senin.
0
işgöremezlik ödemesinin alıcısı sizsiniz. firma size maaşınızı eksiksiz, tıpkı hiç hasta olmamış gibi ödediyse o zaman ödeneği alıp firmanızı vermeniz gerekir. firma size istirahat ödemesi için icra takibi yapamaz. sadece kendi ödediği maaşı fazla hesaplayıp ödediğini iddia edip talep edebilir.
0