[]

sahibindendeki playstationlar

bunların alayında 20-30 oyun var nasıl oluyor bunlar? zaten 20-30 oyun playstationdan daha pahalı ama playstationun yanında veriyor. çakma mı bu oyunlar? öyleyse nasıl yapıyorlar?




 
onlar ps plus ın verdiği oyunlar olabilir. adam playstationla beraber psn hesabını da veriyordur.


  • ontheroad  (05.04.17 11:09:53) 
tek tek satmakla uğraşmak istemeyen eski kullanıcıdır
ben PS4 alınca, PS3 ümü 10 tane oyunla beraber satmıştım.
Şimdi PS4 ü 4 oyunla beraber satıyorum mesela.
napıcam konsol olmayınca oyunları.
  • delaparma  (05.04.17 11:14:08) 
sen 4 taneyi ps ile beraber verebiliyorsun ama adam 30 tane veriyor bunu demek istiyorum bu çok fazla değil mi? ve hep sağlam oyunlar zaten gta5 ps4te 150 lira adam nasıl yanında verebiliyor yani?


  • freetakilir  (05.04.17 12:08:28) 
kırıktır makine?


  • sanat guresi  (05.04.17 12:13:01) 
İkinci el güvenme bence ya. Sorunlu makine de çıkıyor.


  • patatesli yumurta  (05.04.17 12:57:02) 
makineyi kırıp içine internetten indirip oyun atıyorlar orjinal oyunlar değil yani ama orjinali ile bire bir sadece online kısmını kullanamıyorsun diye biliyorum gta5 i kırık makineden online olarak oynamazsın mesela yoksa tabiki tanesi 100 tl olan oyundan 20 tane vermiyor adam kimsede bunu bilmiyor mu şimdi 5 cevap olmuş hepiniz mi zenginsiniz lan telefonları jailbreak yapmak gibi düşünebilirsin


  • zibidigonzalez16  (05.04.17 15:37:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.