[]

Telefon sapigi sorunsali

Telefonumu servise verdigim hafta icinde 3 gun boyunca telefon sapigi tarafindan tacize ugradim, igrenc igrenc konusup durdu. Hatta telefonu annem acti, ona da kizinin resimleri var bende falan demis. Gizli numaradan aramisti, guzli numaradan aranmayi engelledim, sonrasinda arayamadi tabi. Servis personeli yapmis olabilir mi bunu? Ben telefonu servise vermeden once format atmistim ama yine de supheleniyorum. O sahsa nasil ulasirim, numarasini nasil bulurum? Onca pis konusma yanina kalsin istemiyorum. Kimse bu kadar rahat olmamali




 
güzel kardeşim telefon android denen ucubeyse eğer, öyle formatlamayla silinmez dosyalar. silinir de programla geri getirilebilir yani. android hafızasını silmek için programlar var. birkaç kez tüm hafızayı doldurup siliyo doldurup siliyo. hafızayı tam dolduracak şekide ne kadar çok üste veri yazıp yazıp silersen o kadar geri getirmesi zorlaşır. öyle formatlamayla android mi verilir başkasına yahu?

belli ki serviste çalışan şerefsizlerden birinin işi. savcılığa gidip suç duruyurusnda bulunun. kim olduğun çıkar illa ki. bi şantaj yapmadığı kalmış herifin.
  • zirrealist  (05.04.17 00:36:55) 
zirrealist +1, telefonda özel görüntüleriniz veya şantaj malzemesi yapılabilecek mahrem görüntüleriniz vardı ise mutlaka savcılığa gidin, gizli numara mizli numara dinlemez elbet bulurlar adamı.


  • luchetti  (05.04.17 00:44:09) 
Savcılığa gidip şikayetçi olun. Ancak gizli numaranin sizi aradigi tarihi ve saati mutlaka kaydedin. Sikayette onu da bildirin. Savci mahkeme kararı ile operatörden sizi arayan numaralarin listesini alacak ve bu sekilde tespit edecek. Cok gecmis olsun.


  • rucka boji  (05.04.17 00:50:16) 
"Öyle mi yapsam böyle mi yapsam" diye vakit kaybetme. Sabah direkt savcılığa git ve suç duyurusunda bulun. Savcıya da her şeyi tüm detayı ile anlat. Vakit geçtikçe bu pisliğin resimlerini kullanma ihtimali artar. Ne kadar erken müdahale, o kadar net sonuç. Bu köpeğin (köpek dostlarımızdan özür diliyorum) söylediği blöf de olsa bu yaptığı yanına kalmamalı !


  • deadwampir  (05.04.17 02:02:32) 
Eğer telefonunuzda -servise vermeden önce herhangi bir zaman diliminde- şantaj unsuru olarak kullanılabilecek fotoğraflarınız bulunduysa, siz bunları silmiş olsanız bile bu verilere ulaşabilirler. Olay ciddi görünüyor, kesinlikle hafife almayın ve doğrudan işlem başlatın. Eğer ki servis kurumsal bir firma ise (KVK gibi) yöneticileri ile de konuşabilirsiniz. Böylece telefonunuzun kimin elinden geçtiğini, kimin ilgilendiğini bulabilirsiniz ve soruşturmada bu bilgiler yardımcı olur.

Dilerim sorun oluşturacak veriler yoktur telefonunuzda. Bu olay da size bir tecrübe olsun, bir daha telefonunuzu ve bilgisayarınızı tamire verirken, bir başkasına devrederken, çöpe atarken bile kırk defa düşünün.
  • md11  (05.04.17 02:36:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.