[]

Hiç tanımadığın kızla tanışmak imkansız de mi

Dışarı mecbur kalmadıkça çıkmayan biriyim kızlı erkekliyi bırak Erkekli bir ortamım bile yok. Hal böyleyken bazen dışarda bulunduğum durumlarda çok güzel kızlar görüyorum ya da insan içine çıkmadığım için gördüğüm her kız güzel geliyor. Her neyse ulan diyorum konuşsam ne olur acaba böyle toplu taşımada bi kızla sizi birine benzettim diye muhabbet kuran bi eleman görmüştüm ama ben o piç kadar çakal değilim. Kız konuşsa bile şok geçirdiği için konusur tel verse bile devamının gelmeyeceğini bildiğim için hiç uğraşmıyorum.

Mesela 4 kişilik bi gruba sonradan katıldım işimiz bitince ben genelde ayrılıyorum bugün ayrılmadim baktım bunlar yemek falan yiyor ben nasılsa şimdi ayrılırım yanlarından diye yemedim ama hava da güzeldi biraz durayım dedim. Ama bakıyorum kendime rahat değilim kaç yıllık arkadaşlarımla bile yemeğe gidince kusarsam diye yemek alsam bile gerilirdim şimdi bi de boğaza kaçma korkusu çıktı. Psikolojik destekle de düzelmiyor napayım böyle yaşanmayacaği kesin. Sorun fizyolojik mi diye bi sürü doktora gittim ortamlara ak diyorlar lan bu halde nasıl akayım. Ne yapacağımı şaşırdım mantıklı taktiklerinizi bekliyorum.


 
montla sıç

şaka bi yana doktorlar ortamlara ak demiş nasıl akayımı yok akacaksın işte. bu devirde kimse içine kapanık, sessiz sakin görünen insanları açmakla uğraşmak istemiyor. neden? hemen herkes dışa dönük çünkü, öylesi daha eğlenceli.

arkadaş çevresi yapıp kıracaksın kabuğu. başka çare yok.

ayrıca başlığa cevap vereyim. imkansız değil. tamamen becerilerine bakar. zamanında her gün aynı otobüse binip delicesine kesiştiğim çocuk tanışmak için gelmişti, görüşmüştük bi süre. onun dışında bi mekanda birinin mrb, tınışılım mı dediği olmadı ama bu başkalarında olmadığı anlamına gelmez.
  • elorelia  (04.04.17 20:55:08 ~ 20:57:19) 
Kafandaki figürler çok yanlış. Kızlarla rahatça konuşabilen erkek için "piç, çakal" diyorsun ama aynı zamanda onun gibi olmak istiyorsun. İnsanlarla rahatça konuşabilen biri neden piç ya da çakal olsun ki? Önce bu tanımlamalardan kurtul. Hiç imkansız değil. Konuştuğum çok oldu. Karşı cinste ilgini çeken bir şeyler olursa zaten kendiliğinden açılır muhabbet.


  • dissendium  (04.04.17 20:55:37) 
evet, de!

Haydar dümen edasıyla yanıtlamak istiyorum sizi sevgili yazar.

Şimdi sevgili okurum, sizin elinizde iyice parlatılmış kaliteli malzemeden yapılma ışıl ışıl bir anahtar var fakat hangi kapıyı açtığını bilmiyorsunuz işin ilginci kapı açıldığında ne olacağını da bilmiyorsunuz şimdi siz ardında ne olduğunu bilmediğiniz fakat her biri cennet bahçesine açılıyormuş gibi duran kapılarla çevrilmiş durumdasınız bu noktada, anahtarınızı hiçbir kapıda denemeyişinizin nedeni kapıların arkasındaki bilinmezlik mi? yoksa yanlış kapının anahtarınıza vereceği zarardan mı çekiniyorsunuz?

Her halükarda elinizdeki anahtar kullanılmak için var kırılacak bile olsa; kapılar da açılmak için, ardında ne olursa olsun. ilk fırsatta anahtarınızı denemenizi tavsiye ediyorum, iyi eğlenceler!
  • varg vikernes  (04.04.17 20:56:47 ~ 20:57:37) 
@elo dünyaya senin gibi baksam zaten bunları Yaşamazdim herkesin yaşadıkları farklı

@diss reyiz adamın kızla konuşması sadece kızı güzel bulmasıydı yoksa tanımadığı kızla konuşmak piclik değil her neyse bunlar uzun mevzular ben öyle umarsız bi tip değilim kısaca

@vegas psikolog da aynısını demişti lan arkadaşı geçtim annem bile isyan ediyor masaya kusmadigim halde bi de masaya kussam hele arkadaşlarımın yanında beni yunanistana itelemeye çalışırlar herhalde kız olmadıkları halde. olmaz yani o iş hayal sizin öyle arkadaslariniz varsa benle tanistirin
  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (04.04.17 21:07:09) 
İmkansız. Aynı ortamı paylaşıyor olman gerek. Senin ortamın bile yok. Piç, yavşak tanımlamalarında haklısın bence. Çünkü ben de böyle düşünüyorum.


  • zulfakr  (04.04.17 21:14:05) 
sizin gibiler yalnızlığa mahkum. yardım aramaya kalkıp gelen yardıma çemkiriyosun. hadi kolay gelsin. yalnız ölmede başarılar.


  • elorelia  (04.04.17 21:18:43) 
herhangi bi yerde, herhangi bir insan ile tanışılabilir. ama bunun bir ilişki veya arkadaşlığa dönme ihtimali düşük. böyle ilk gördüğün ve tanımadığın insan üzerinden şansını denemek yerine. dating sitelerine veya sanal ortamdan tanışıp arkadaş olup bir iki hafta muhabbet edebileceğin yerlere yönel. bu az da olsa korkularını azaltır.


  • orpheus  (05.04.17 02:06:47 ~ 02:07:11) 
arkadaşlarınla birlikteyken bile en küçük kararlara bir ölüm-kalım savaşı gözüyle bakarsan yaşayamazsın. diğer insanlar o kadar umursamamak sayesinde yaşıyor. sen de öyle yap. doktor doğru söylemiş. buralarda taktik aramak yerine ortama ak. . en fazla biraz sıkılırsın veya saçmalarsın fikan ki bunlar pek çok durumda iyi şeylerdir :)


  • otonomo  (05.04.17 02:15:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.