[]

flüt temizliği (yan olanı)

özellikle bilenlere, bu işle uğraşmışlara soruyorum:

ağızlık gümüş kaplama geri kalanı muhtemelen krom bir flüt var elimde. bir, bir buçuk ay kadar açıkta kaldı, kullanılmadı. şimdi her yanı kahverengi, kızıl pasımtrak lekelerle kaplı.

tek başıma lekeleri çıkarmak için en kolay yöntem ne olur acaba?

 
lekelerin nasıl oluştuğu/ne olduğu çok önemli aslında. eğer gümüş olan yerleri karardıysa, kendiniz temizleyemezsiniz. hatta kimse eski haline getiremez. temizlemebilir fakat parlamazlar eskisi gibi.
fakat ufak tefek lekeler nemli bir bezle kolayşıkla gidebilir.
oksitlenmiş ise, gümüş parlatıcı kullanarak silmeyi deneyebilirsiniz. migrosta güzel bir parlatıcı var, markası goddard's. bundan çok çok az kullanabilirsiniz.
flüt değerli ise kendiniz işlem yapmasanız daha iyi olur. son olarak, mesuliyet kabul etmem bu yorumda yazanlar için.
  • jamiro  (04.04.17 21:33:20) 
jamiro, peki diş macunu karbonatı karıştırıp diş fırçasıyla şey etsem? tek korkum tuş altlarındaki zımbırtıların ve mantarların ıslanması, nemlenmesi.

değerli bir flüt değil, trevor james in vivace modeli. gümüş sadece kaplama olarak ağızlığın yer aldığı parçada var.
  • issiz karga  (05.04.17 01:16:33) 
travor james vivace'ler de oldukça değerli olmaya başladı:) İlk geldiği zamanlar 500 liraydı:) şimdi 3 kat daha pahalı.

diş macunu ve karbonat neden karışıyor onu tam anlamadım. ben diş macunu falan sürmezdim yerinde olsam. zaten çok işel yarayacağını da sanmıyorum. yine de deneyebilirsin. ben bir şey öğrendim mi hemen anında deneyen tiplerdenim ama sonucu ne olursa olsun katlanabilirim:)

öyle biriysen dene.
  • jamiro  (06.04.17 00:27:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.