[]

kahveye şekeri azaltarak mı yoksa direkt mi kesmeli?

azalttım baya iyi güzel bir fincan koca kahveye 1 küp şeker atıyorum ama daha da düşüremedim bir türlü. ne yapmalı? hayır sanki geri kalan diyetim harika da bir tek şu kahveye attığım şeker kaldı ama yine de bi yerlerden düzeltmeye devam etmek lazım.




 
çayda hemen kesmiştim. bi süre hiç çay içmedim. sonra içmeye başladığımda alışmıştım. kahve de öyle olur bence direk kes.


  • dedim ben sana  (04.04.17 19:51:38) 
direkt kestim bende zamanında. iki hafta sonra çok daha lezzetli gelmişti bana çay da kahve de.


  • soft  (04.04.17 20:12:30) 
Ben ilk başta şekeri kesip yanında bir kare bitter çikolata yemeye başladım. Sonra onu da bıraktım. Şimdi şekerli kahve içemiyorum.

Fakat çayı şekersiz mümkün değil içemiyorum, alışamadım. Allahtan kırk yılda bir içiyorum.
  • fraise  (04.04.17 20:17:46) 
Nasıl dertler bunlar çıldırıyorum. Birader canın nasıl istiyorsa öyle kullan ister şekerli ister şekersiz. ben az biraz varsa elimin altında viski ekliyorum mesela. Ha sorun diyet mi? ayda yılda bir içeceğin kahveye attığın bir küp şekeri dert edene kadar kim bilir neler var ki diyete ihtiyacın var.


  • varg vikernes  (04.04.17 20:24:10) 
Daha taze şekeri bırakmış birisi olarak azaltmadan bırak derim. Ben normalde hayatta içemiyordum çayı kahveyi şekersiz. Bir defasında çok şeker kullanmış olduğum için çayı bırakmıştım yine de şekeri bırakamamıştım. Bu sefer aniden bıraktım. Bir süre kahve içmeye cesaret edemedim ama ona da başladım şekersiz kahve daha güzelmiş.


  • Nature Works  (04.04.17 21:58:31) 
sadece kahve şekeri değil bu tarz bağımlılıkların hepsinde ilk zorluğu göze alıp direk bırakmak gerek. Başlarda zorluk olsa da sonra getirisi çok daha fazla ve kolay oluyor.

Denemek ne biliyim azaltmak falan yalan işler.
  • qazaqwsx  (04.04.17 22:14:40) 
direkt kestim ben de, zamanla alışılıyor ve hatta daha da çok seviliyor.


  • duyond  (04.04.17 22:18:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.