[]

İse / okula vs gitmediginizde strese giriyor musunuz?

Ben kendimi hiç rahat hissetmiyorum. Dünden beri saçma bir baş ağrısı tuttu, geçmiyor. Evde dinleneyim dedim; önce bugünkü devam zorunluluğu olan dersi düşündüm (ilk kez devamsızlık yapıyorum), şimdi de akşam gideceğim kursu düşünüyorum. Eylülde yurtdışına çıkacak bir çocuğa ailesinin ricasıyla yabancı dil dersi veriyorum, arayıp da 'ben hastayım gelemiyorum' demek stres oluyor benim için. Oyle bir sey diyecek durumlari da yok, dedigim gibi rica ettikleri icin gidiyorum zaten ama ayip olur diye dusunuyorum. Baş ağrım 2 kat arttı resmen.

Arkadaşım haftanın 2 günü derse gelmez, çok da önemsemez mesela. Siz strese giriyor musunuz benim gibi? Yoksa bir manyak ben miyim?


 
  • basond  (04.04.17 13:27:18) 
derslere gitmeyinca pek strese girmiyordum da ise gelmeyince hasta da olsam icim rahatsiz oluyor. senin isini sonucta baskasi yapmak zorunda kaliyor, bu da beni rahatsiz ediyor acikcasi.


  • fayfim  (04.04.17 13:27:24) 
evet bana da afakanlar basıyor, keşke gitseydim diyorum.


  • dedimmidemedimmi  (04.04.17 13:27:28) 
Okulda olup derse girmeyince strese girmiyorum. Direkt okula gitmediysem ertesi gün, hafta gitmek daha zor, stresli oluyor.


  • ontheroad  (04.04.17 13:51:20) 
Yok ya, ikisi de umrumda olmuyor:)

Ayıp olmaz, arayıp söyle.
  • peggy  (04.04.17 13:53:03) 
gitmem gereken bir ders olup gitmediğimde ben de çok strese giriyorum. kesin bir şey kaçıracağım, keşke gitseydim, çok sorumsuzum duygularından kurtulamıyorum.


  • pinkpeony  (04.04.17 13:55:05) 
üniversitedeyken çok az derse gitmişimdir, onlarda da sunum, makale veya araştırma sunacağım zaman. en başta vicdan azabı çekiyor gibiydim, sonra kendiliğinden geçti gitti. akademik yönden sıfırım ama, bu olumsuz yanı oldu. şimdi sahip olduğum bilgiler, kahvedeki dayılardan daha az.


  • m e b  (04.04.17 13:55:54) 
Planlı bir insanımdır.

Planladığım şeyler olmazsa sinirlenirim, huzursuz olurum.

Her iş ardı ardına düzenli gitmeli.
  • MaNOfTheYear  (04.04.17 14:28:13) 
Ben üniversiteye kadar her derse gittim, kimsenin gelmediği sınıfta 4 kişi olduğumuz zaman bile gittim.

İşyerine de keyfimce gitmemezlik etmedim, ya bir cenaze, ya hastalıktan dolayı olmuştur. Zaten işe gelmezsem maaşımdan kesiyorlar, gitmemezlik edersem parasıyla değil anasını satayım derdim, strese falan girmezdim
  • Tutkun  (04.04.17 14:48:55) 
ben haftada 4 gün dersimin olduğunda bile 1 gün falan gidiyorum okula, stres yapmıyorum. gerçi okulun pek bir şey kattığını düşünmediğim için böyle olabilir. ayrıca hocalar da bilgisizlikleriyle ve yalnızca slayt okuyarak bunu kanıtlıyorlar. kişiden kişiye göre değişir. gidip de her ders not tutup dersi dinlemiyorsanız gereksiz gitmek. kimi arkadaşım geliyor okula ders boyu telefonla uğraşıp muhabbet ediyor yanındakiyle. sonra da dersten kalınca ama ben o derse hep gitmiştim diye ağlıyor.


  • golgi aygıtı  (04.04.17 14:50:53) 
Aynen, işe gitmeyince kafayı yiyorum sıkıntıdan. Çok sıkılıyorum.


  • roket adam  (04.04.17 18:37:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.