[]

hangi oral b elektrikli diş fırçası?

bildiğiniz üzere bi ton modeli var. kullanan ya da hali hazırda araştırmış olan varsa yardımcı olabilir mi pls.

alışveriş sitelerinden bakmaya başladığımda her seferinde bi noktadan sonra sıkılıp bırakıyorum. üst modellerinin yorumlarının çoğu "en ucuzunu alın geçin, kaynımda en basit modeli var, vallahi aynısı" şeklinde. aynısı değildir muhakkak da işte öne çıkaran fark ne? şu karşılaştırmalı tablodan da baktım ama hangi özellikleri olmazsa olmaz, bakmakla bilemedim.

telefona falan bağlanmasa da olur, ama üst modellerdeki basınç sensörü gibi özellikleri öne çıkıyor sanırım. buraya kadar gelebildim :/

 
Cok pahalı bir seye gerek yok baslik daha onemli. Basinc sensoru ise yariyor bence asiri bastirmana ve disine zarar vermene engel oluyor. Telefona baglanma, app destegi vs iyice fiyati sisiriyorlar en basit ve temel modelini al gec derim. Baslik olarak trizone basliklari daha cok seviyorum ben. Bende pro6000 var sonra cekilis ile de tesdufen pro9000 cikmisti aralarinda teknolojik destek disinda cok buyuk fark yok diyebilirim. Fark ne dersen mesela pro9000de dis doktoru ile ayni programi yuklersen dis doktorun disini fircalayip fircalamadigini goruyor bu tarz seyler ama o kadar paraya gerek olup olmadigi sana kalmis :)


  • neferkitty  (04.04.17 12:13:25 ~ 12:17:48) 
@neferkitty, vallahi para sorun değil :P hatta bi ara 9000'i alayım kurtulayım diye düşündüm ama sonra bakarken ağız duşlu paketleri gördüm, iyice şaşırdım :( en sonunda da olumsuz yorumları görünce enayilik etmeyeyim madem dedim, tekrar araştırmaya giriştim. öyleyse özellikleri bi daha inceleyip ara modeller üzerinden gideyim madem, çok mersi :)


  • manuel mandalina  (04.04.17 12:33:26 ~ 12:33:43) 
Bastırınca dursun yeter.


  • bir ileti paylastim  (04.04.17 12:49:32) 
periodontolog olarak konuşuyorum, dişlerinizi etkin fırçalayabildiğiniz sürece fırçanızın elektrikli veya manuel olmasının bir önemi yok. ben elektrikli fırçaları daha çok engelli, çok yaşlı kişiler için öneriyorum.


  • denlar  (04.04.17 21:21:52) 
@denlar, uzman görüşün için çok teşekkürler.
çene yapım biraz dar, bu nedenle normal fırça ile erişim zorluğu yaşıyorum eskiden beri, dolayısıyla pek etkin fırçalayabildiğimi sanmıyorum açıkçası. Bunların başlık kısmının küçük olması ve dar alanda yapacağı manevranın elle yapılandan başarılı olması (yani dar yere fırçayı zor uzatmışken bi de manuel hareket ettirme zorluğunu diyorum) bir avantaj görünmüştür hep. sen de böyle deyince iyice soğudum :D en uygun fiyatlı olanlarından alayım madem :)

  • manuel mandalina  (04.04.17 23:44:27) 
muayene etmeden bir şey demeyeyim, ancak dar çene yapısından dolayı zor fırçalama olayına pek rastlamadım. hekimine bu konu hususunda muayene olmalısın.

eğer elektriklilerle daha etkin fırçalayabildiğini düşünüyorsan tabi ki onlardan almanı tavsiye ederim.

iyi fırçalamalar.
  • denlar  (05.04.17 20:23:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.