[]

İmza sirküleri

İtalya vizesi için başvurcağım ancak şirketin imza sirküleri 31.03 te bitti. Yönetim kurulu vs toplanması uzun sürecek ondan iş bireaz uzayacak. Türk tiacret kanununa göre yeni yönetim gelene kadar eski yönetimin sorumluluğu devam ediyor. Şirkette bir olay olduğundan değil de kanun böyle. Ben vizeye bu belgeyle gitsem ve bu maddeyi belirtsem sıkıntı olur mu?




 
Kanaatimce şirket afilli şirketse sorun olmaz. ama küçük ölçekliyse sorun olabilir.


  • taipan  (03.04.17 19:11:55) 
Bursa'nın en büyük şirketlerinden biri. Şirket ismi 2 satır.

Ya da dedim yenisi gelene kadat bu kullanılacaktır gibi imzalı bir yazı alayım. Sizce?
  • nickiyle oynayan adam  (03.04.17 19:24:16) 
bildiğim kadarıyla vize başvurularında sunulacak olan tüm belgeler son 3 aya ait olmalı. yani 31 mart kabul edilir.


  • istanbul kanatlarimin altinda  (03.04.17 19:49:04) 
soeun olmaz.


  • in vino veritas  (03.04.17 20:18:52) 
bence de sıkıntı olmaması lazım. imzalı bir yazı alayım diyorum. işte yenisi düzenlenene kadar lütfen bunu dikkate alın, elemanımıza zorluk çıkarmayın gibi. bunu imzalatırım. sizce yapayım mı?


  • nickiyle oynayan adam  (03.04.17 21:11:05) 
vfs'yi ya da italya konsolosluğunu, hatta ikisini birden arayıp sor bence. en garanti yol o.


  • istanbul kanatlarimin altinda  (03.04.17 21:17:16 ~ 21:17:44) 
cevabimi editliyorum, gun itibariyle italya vize basvurusu yaptim. bugune kadar defalarca vize basvurusu yaptim hic bu kadar didiklememislerdi evraklarimi. gecen yillarda suresi dolmus seyahat sigortasiyla basvurup vize almisligim bile var ama bu sefer isyerinden aldigin izin dilekcesi pazartesiden basliyor seyahatin cumartesi baslayacak gorunuyor tarihler tutarsiz diye bana dilekce yazdirdilar. sen de imza sirkulerinin yenisi icin basvuru yalildigini ama henuz sirketinize ulasmadigina dair sirkette yetkili birinden dilekce al derim.


  • in vino veritas  (05.04.17 19:35:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.