[]

Kılıçdaroğlu ve belgeleri?

Madem elinde belge var, niye bugün açıklamıyor?
Ayrıca elimde belge var demiyor, dosya var diyor. yine birileri trolledi mi bu adamı?
bylock çu vekiller diyor. e açıkla. yani nedir abi? açıklamayan ... dır denmeyecek mi bu halde?


 
Tam kanıttan ziyade teori var elinde bence. Yaptığı evet cephesine yarıyor şu an.


  • patatesli yumurta  (03.04.17 18:14:52) 
patatesli yumurta +1

daha önce de "bylockçu bakanları açıklayacağız" demişti, ucu yitti o iddiasının da. sebebini bilmiyorum ama cidden de teorilerle hareket ediyor, başka açıklaması yok gibi. çünkü bu bilgileri sonradan elde ettiyse de zaten başından beri duyardık bir şekilde ama sen hem yenikapı mitingine git, hem de sonra "elimde belge var ama gündem bu değil." de. çok tuhaf.
  • m e b  (03.04.17 18:19:20) 
Belge var mi yok mu bilemem; ama mecliste bylockculari tek tek biliyorlar da bir sey yapmiyorlar. Iki tanesi size: suat kilic, bilo arinc..zaten devlet icinde bilinen bir gercek, akp is yaptiklari fetoculara dokunmadi ve dokunmayacak.


  • ubi dubium ibi libertas  (03.04.17 18:36:17) 
bu adamın ne yaptığına akıl erdiren var mı, kendinin bile ne yaptığını bildiği yok. ubi'nin dediklerine yakın düşünüyorum, bunlar yıllardır iç içe. bir sürü adam var fetö'yle ilişkili.


  • doxanikee  (03.04.17 19:33:03) 
seçimden sonra o belgelerle sayın cumhurbaşkanımız büyük başkomutanımızı hapse gönderecekler. şimdi olursa komple teorileri dolar ortalık. fetönün adamı kılıştar falan derler. gücünü kaybetsin biraz gerisi çorap söküğü gibi gelecek.


  • nugre tias  (03.04.17 19:37:53) 
Gün geçtikçe Kılıçdar'ın bir proje adamı olduğunu düşünmeye başladım.


  • arnold schwarzeneger  (04.04.17 09:47:07) 
AKP milletvekillerinin onar onar gidip Fetö götü yaladığının fotoğrafı çıktı da ne oldu? Bir belediye başkanı eşinin adını terör örgütü okuluna verdi de ne oldu? Fetö'ye okul yapan adamlar iletişim kurmamış olabilir mi? Fetullah ilini ziyarete giden vekiller geçerken mi uğramış? Elinde belge olsa neolacak, olmasa ne olacak?


  • babilbaligi  (04.04.17 09:59:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.