[]

taşınmak için kutu

migros makro sordum bir şekilde yok diyorlar, kutu nereden bulabilirim?
bauhaus'tan alsam çok mu pahalıya gelir?



 
Kutu derken koliyi kastediyorsun sanirim..genelde migros tarzi super marketler vermiyor, mahalle bakkallarindan istersen verebiliyorlar.onlara sor bence.


  • astrid  (03.04.17 14:34:30) 
  • superb  (03.04.17 14:36:34) 
ev taşırken temiz koli tercih sebebidir. ben kolici'den almıştım , elbise askılı koliler filan da var cok kullanışlı.


  • bordeaux  (03.04.17 14:38:40) 
Hepsiburada.com da satıyor.


  • cemiyetin ünlü siması  (03.04.17 14:39:50) 
nalbur malbur o tarz dükkanlarda da satılıyor. kaliteli kalın mukavvadan, ben en son tanesi 3 liraya 80x60x50 civarı ölçülerde bişey almıştım.


  • hypervaskulerdondurucu  (03.04.17 14:43:52) 
Metro'dakiler oldukça sağlamdı. Ayrıca orada diğer ürünlerden çıkan boş kartonların olduğu bir oda yer alıyor, oradan da isterseniz ücretsiz alabiliyorsunuz. Tabii parayla satılanlar daha kaliteli ve daha kalın kartonlar.


  • BuddyGuy  (03.04.17 14:53:16) 
kolici.com +1

taşınırken ve depolama yaparken 2 kere oradan sipariş verdim koliler sağlam ve kaliteli. Ayrıca elbise kolisi gibi farklı seçenekler de var söylendiği gibi.
  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (03.04.17 15:05:23) 
carrefour veya şok ya da bim gibi daha küçük çaplı marketlerden isteyebilirsin. zaten market kolisinde taşınan ürünler çoğunlukla paketli ürünler olduğundan yeni koli satın alman saçma bence.


  • fragile lady  (03.04.17 15:15:32) 
koliye para vermen bence de çok gereksiz, o şehirde ki görece sıraları süpermarketlerin koli attıkları bi' alan vardır diye tahmin ediyorum. mesela kocaeli izmitte ki çakmak marketlerin vardı, izmir gürmar'ın vardı koli cenneti gibi bir yer öyle marketlerden alabilirsin. koliye para verme. hele de tanesine 4 tl + KDV (sanki hepimiz vergiden düşeceğiz yazsana tam fiyatını da AYRICA) asla verme bence.


  • mete kudur  (03.04.17 16:15:48) 
En guzel kaynak lcw ya da de facto gibi magazalardir. Bu magazalarin carsi subelerine mal geldigi gun erken saatlerde gidersen balya balya katlanmis boy boy koli bulursun.


  • geldi gene tipini sevdigim  (04.04.17 00:01:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.