[]

erkek bakım kiti tavsiyesi alıyorum

hani şu şekil verme, kısaltma vs. ayrı ayrı başlıkları olan şarjlı tıraş aletinden bahsediyorum. marka, model tavsiyelerinizi bekliyorum. fiyat olarak çok abartı olmadığı sürece okeyim.

biraz araştırma ve okuduğum yorumlar neticesinde philips tercih edilen bir marka gibi duruyor ama bir de size sormak istedim.

teşekkürler şimdiden.

edit: örnek ürün fotosu eklendi.

 
braun cruzer 6 kullandım 4 yıl saç sakal için. tercih edilebilir.


  • vayezikhan  (03.04.17 14:20:38) 
fotoğrafta ki ürünün aynısını kullanıyorum;ilk aldığım ikinci sene dolmadan arızalandı(şarj olmuyordu)garantiden yenisi ile değiştirdiler,yeni gelen makina da birkaç ay sonra sıkıntı oluştu en çok kullandığım traş başlıkları çalışırken gevşiyor düzgün kesmiyordu ve de çok ses yapmaya başlamıştı gittiği yere kadar bunu kullanır bir daha da philips almam.
braun veya remington modellerine bir bak derim.

  • sealth  (03.04.17 14:59:16 ~ 14:59:54) 
Sakın sakın philips alma braun cruzer 6 varken başkasını düşünme bile


  • smokee  (03.04.17 15:01:29 ~ 15:01:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.