[]

Sabahtan beri aglıyorum

Selam gencler, bilmeyenler için özet yıllardır aşık oldugum kadın, benimle yazısırken, yasadigı yere gitmeme 2 ay varken, baskasını buldu . Hem de ne bulmak, düsük profilli boş beleş bi adam.Ben kendime bunu yediremedim. Düzgün biri olsaydı icim bu kadar yanmazdı. Neyse 1 aydir inanilmaz sinir harbi yasiyorum, ülserim tekrar etti bunun yüzünden.10 gün önceye kadar sosyal medyadan ne yaptıklarini takip ediyordum.. Sonra sevdigim kisinin ailesi de dahil, tanidiklari, o sinsi yavsak herkesi engelledim. Dün dogmgunu oldugunu biliyordum, eski hesabimdan bi bakayim dedim,sinsi herif dogumgnunde rahatsizlanms,bizimki de hastaneye pasta goturmus,adam etiketlemis, profilinde kabak gibi gorunuo bizkmkinin, bi iltifat halleri filan.

Bunu görünce istemsizce yaslar bosaldi gözümden,sabahtan beri agliyorum.Geldik 34 yasina,koca adam olduk. Nasıl oluyor aklim almiyor. Kosuya ciktim kar etmedi.Bisiler deyin cok zor durumdayim. Sinirden patlicam.Bakmakla yanlis yaptim biliyorum ama elimde degildi. Dogumgununde 5 posta sevisselerdi bu kadar koymazdi yemin ederim.


 
Hacı abi bırak takibi falan. evlenip 10 sene sonra fark etseydin karakterinin bu olduğunu daha iyi mi olacaktı sanki? koca adamsın,sana kısmet mi yok? salla gitsin. sen yolma bak,hayata bak. elbet karşına seni seven birileri çıkacak. Sana kısmet mi yok? Bırak ağlamayı falan.


  • babilbaligi  (03.04.17 13:54:05) 
Gold digger sanırım. Siktir et değmez sana kadın mı yok


  • patatesli yumurta  (03.04.17 13:54:31) 
tam bi üzülme geliyor ama sonra;

düsük profilli boş beleş bi adam.Ben kendime bunu yediremedim. Düzgün biri olsaydı icim bu kadar yanmazdı.

sen kimsin ya :/
  • elorelia  (03.04.17 13:57:01) 
@patatesli

Yok ya adam da para da yok.Gordugu her lüks arabalarn onunde foto cekilmis,saadet zincirlerindne para kazanmayi uman sacma sapan bi tip.
  • basubadelmevt  (03.04.17 13:58:28) 
şu hayatta öğrendiğim en mühim şey annen hariç bir kadının arkasından ağlamaya değmez. elin kaşarı için hele hiç ağlanmaz. kusura bakma ağır olduysa ama bu yaptığı net kaşarlık


  • cekilmis gayfe  (03.04.17 13:59:20) 
@elorelia

Gercekten öyle biri. Ben tanimazmiym sevdigim insani ona uygun degil ne egitim ne sosyal statu.Burdan ben onna uygunum bir tek anlami cikmasin, öyle bakmiyorum olaya. Bos beles bi adam ya.
  • basubadelmevt  (03.04.17 13:59:52) 
Ne var bunda ağlayacak yahu ? Sen suçlu değilsin ki, o suçlu. Bırak o ağlasın, üzülsün, pişman olsun... Ayrıca zararın neresinden dönersen kardır. Bir daha asla geri gelmeyecek zamanını boşa harcamaktansa bir an önce bu olayı unutuk hayatına devam etmelisin. Hem kendin için, hem de sevdiklerin için.


  • iwasbornonamountainside  (03.04.17 14:05:38) 
Gonuller bir olunca samanlik seyran olurmus. Uygun olsun olmasin, iyi anlasiyolarsa, birbirlerini seviyolarsa adami yargilamak hakki sana dusmuyor kadini takinti haline getirmis olsan bile.


  • kuehles blondes  (03.04.17 14:08:25) 
20li yaslarin basinda olsan neyse diyecem ama 34 yasinda adamsin ya..seni, senin sevdigin kadar sevmemis deger vermemis birinin arkasindan bu kadar uzulmek, aglamak inanilmaz sacma geliyor..belli ki takinti yapmissin..birileriyle tanis, sosyalles.


  • astrid  (03.04.17 14:09:44) 
üzüldüm kanka. yapacak bişey yok. en iyisi gözden ırak gönülden ırak mottosuyla devam etmen.


  • stewie  (03.04.17 14:11:52) 
abi bugün sana yapar, yarın bi başkasına.o kekoyudan da ayrılır bir sudan sebepten yani.

iyi ki ayrılmışsın bak. karaktersizin önde gideniymiş. yarın evlenince 2 ay sonra da farkedebilirdin. ömür boyu nafaka da kitleyebilirdi sana.

hiç canını sıkma.
  • vayezikhan  (03.04.17 14:24:36) 
seni anlıyorum çok içten..aynı yerde olsak gel içmeye gidelim derim..

abi inan bazılarına değmiyor..sonradan anlamak insana çok koyuyor ama değmiyor işte..böyle olması daha iyi olmuş diye bakmak lazım ki öyle gözüküyor..öyle biriyle bu şekilde olabilen biriyle senin de kendine söyleyemediğin inanmak istemediğin bir sürü sorunun vardı ya da sonradan ortaya çıkabilirdi...No pain, no gain..kız sinirlen ama bil ki senin için daha iyi oldu ve asla değmez..

Bir daha da sakın bakma sosyal network hesaplarına falan !
  • qazaqwsx  (03.04.17 14:24:40 ~ 19:58:07) 
Yemin ederim ergenin biri sanıyordum seni şimdiye dek. 34 yaşında olmana inanamıyorum.

Sen de az boş beleş sayılmazsın, hatunun tercih kitlesi bu demek ki. Boşa ağlama yani.
  • devilred  (03.04.17 14:27:28) 
devilred +1
ben de 18-24 yaş aralığında zannediyordum...


neyse ya, hayat bu. hem aşkmış, sevgiliymiş, "onsuz yapamıyorum"lar filan balon duygular bence. (zannedersem böyle diyince uçup gitti tüm olumsuzluklar.)
  • m e b  (03.04.17 14:32:54) 
Gerçekten tam bir kaliteli insan hareketi, cümleleri. tebrik ediyorum.


  • devilred  (03.04.17 14:39:08) 
bana kalırsa egon zedelendi. onu çok sevdiğini için değil de tercih edilmediğin için, sevilmediğin için egon zedeleniyor ve aslında buna üzülüyorsun. kimse kendinden önemli değil. bazen insanın kırılma noktası oluyor. ha 34 ha 24 yaşında ol. bir daha böyle ağlayacağını sanmıyorum. bi kere oldu ve bitti. iyi yanından bak. zor olan süreç bitti.


  • cabiday  (03.04.17 14:39:58) 
@wagner bilmiyorum benimki sadece tespit. bu süreçte karşı cinsten uzak durmak en iyisi galiba. tam çözümü ben de bilmiyorum ama nadas iyidir.


  • cabiday  (03.04.17 14:59:13) 
ikidir eğitim, statü diyosun oxford mezunu musun? harvard'da doktora mı yaptın? bence mantığını, bakış açını değiştirmen lazım.

tercihe dilmemişsin işte. bunun da bi sebebi var. adam belki kıronun teki ama kadın o tip seviyor veya adam eğitimsiz ama dünyanın en iyi insanı. saçmalıyosun şu an.
  • elorelia  (03.04.17 15:00:03) 
@eloria

Beni tanımayıp,duyurularımla yargılamanıza bir şey demiyorum. Cidden sıkıcı burası. Davul bile dengi dengine diye bi laf var, biliyorsunuzdur. Benim sevdiğim kadına uyacak bir adam değil diyorum, bunun neresi aşağılama? Çok iyi bir insandır orasını bilemem ama hayatında bazı gerçekleri var. Bunları göz önünde bulundurmak lazım. Bana cool hayaller kasarken, şu an hiç olmadığı bir karakterde o adam için. Er geç anlar yanlışını zaten. Neyse ki ben kurtuldum.
  • basubadelmevt  (03.04.17 15:03:37 ~ 15:04:40) 
iki güzel kalemle başlar, el yazılarını o kadar iyi yazarlar ki mükemmel uyum içindedir. Bazen daha kötüsü de var be kardeşim, aldattığı halde aşık olduğu kadın yeter ki eve gelsin deyip gözü kör olan insanlarda var. Aynı kalemle güzel yazı yazsanız dahi bazen hayat başka şeyler sunar sana,"o senin kalemin değil" acını dindirir mi bilmem klişe gibi görünse de bu sözü severim, "dünyada 7 milyar insan var, bu insanların her türlü derdi var, 34 yaşına gelip bu olayı yaşayan tek insan sen değilsin! başına gelen hayatın sonu değil! yeni bir başlangıç" gibi bakarsan unutursun demiyorum alışırsın, bir bilmiş söz daha edeyim nacizane bir tavsiye kaygıların gelecek olsun, geçmiş kaygısı koca bir yalan. Unutma! alış derim, yeni yollar daima var olacak.

sonradan gelen edit: daha çok başına gelecek ki ağlamayacaksın. büyünce alışıyor bünye (yaş olarak büyümek değil akıl olarak!)
  • demitri  (03.04.17 15:18:40 ~ 15:25:24) 
Olum senin kafada sorun var. Geçen bir duyuruma "tipin eziktir olur öyle" yazmıştın. Bugüne kadar yaptığım ifşalarda kimse tipime ezik demedi. Çünkü eziklikle alakam yok. Gerçek hayatta bir kişiden bile böyle bir şey duymadım. Ama sen beni hiç görmemene rağmen direkt tiple alakalı çıkarım yapıyorsun. Bunun tek açıklaması aşağılık kompleksidir. Alt sınıf olmayı yediremiyorsun kendine. Ulan madem çok iyisin, ifşa yap görsün millet tipini. Kızlara ağlamadan önce kendi kişisel hayatındaki sorunları çöz.


  • dissendium  (03.04.17 15:22:03) 
@dissendium

Iyi misin kardes?hatirlamiyorum bile attigim yorumu.Ayrica tipten dolayi kaybedebilir insan,bu gayet dogal.Baska duyurulara atilan yorumlarla,kendi paylastigim durumlarla beni yargilayacaksaniz ohoo.Demek ki sende de tip konusunda icerlediklerin var,gözüne batmis.Bir de düelloya davet ediyor adam beni ya, hic gulcegim yoktu.Benim tipimle konunun ne alakasi var? Kuyruk acinizi alin ve kaybolun.
  • basubadelmevt  (03.04.17 15:29:25) 
abicim çok yanlış yoldasın ya. bu kafa ile çok fazla uzağa gidemezsin. bize celallenmen de bişey değiştirmeyecek. ayrıca bu cümleleri duyudaki prfiline göre söylemedim.

hayat tek çizgisi olan bi doğru değil. hadi eğitim bi nebze de statü deyince çok iticileşiyosun.
  • elorelia  (03.04.17 15:32:11) 
@elorelia

Ben atarlanmiyorum ama gereksiz duyar kasiyosun. Hic mi benim gibi hissetmediniz ya?"Ay sevmis napalim" mi diceksiniz basiniza böyle bir sey gelirse. Bu kadarı cok fazla , umarim yasamazsiniz boyle bisi.Yasayinca anlasilcak bir sey tam olarak.
  • basubadelmevt  (03.04.17 15:35:26) 
senin yaşından yola çıkarak kadınında yakın yaşlarda olduğunu varsayıyorum. o bir yetişkin. istediği kararı verir. onun adına neyin iyi/doğru olduğuna sen düşünüp karar veremezsin. kimin uygun olup olmadığında da. bunu kendime yediremedim dediğin şey sadece tercih edilmeme hayalkırıklığı, başka bir şey değil. yoksa iki kişi ilişki yaşıyor, senlik durum ne burda da kendine yediremiyorsun?

kaldı ki senin boş beleş dediğin adamı, face hesabında kabak gibi ortada meşrulaştırıyorsa ortak paydaları var demek ki. belki o adamla daha uyumlu sana göre ve o yüzden onu seçti? bunu bilemeyiz. sen kadını kendin yanlış veya farklı değerlendirmiş olabilir misin?

aşk acısı çekmen normal. takip etmen yanlış. bırak ardında ve kendi yoluna devam et. türkçe müzik dinlememek, bol fiziksel aktivite yapmak, neşeli arkadaşlarla görüşmek iyi gelebilir bu aşamada.
  • Phoebe  (03.04.17 15:44:43) 
Kuyruk acısı falan yok. Ben sana basitçe insanları bu şekilde sürekli yargılamanın anlamsız olduğunu söylemeye çalışıyorum. Bir insan sevdiği kişiyi kıskanabilir. Kızın sevgilisine ağız dolusu küfür de edebilir. Bu anlık bir tepkidir. Ama bunu sürekli yapmak sağlıksız bir ruh halini gösterir. 34 yaşına gelip de aşkın tipe, paraya, statüye bakmadığını bilmeyecek kadar toy olamazsın. Bunu bilmiyorsan fark et diye yazıyorum. Yoksa kimseyi yargıladığım yok.


  • dissendium  (03.04.17 15:46:03) 
Erkekler ayrıldığı zaman cidden aşırı mal oluyor. Hayır ben de oldum zamanında ondan biliyorum.

Zamanla geçecek işte o kadar da kafaya takmamak lazım.
  • catch the arrow  (03.04.17 16:06:31) 
Basubadelmevt

Yorumlarina bakiyorumda sende.kompleks var malesef saldirganca yaziyorsun ve statu ile insan siniflandiriyorsun tip para kultur vs. Bende kultursuz bakimsiz insanlari gomerim mesela fakat kendince daha ustte oldugun bir kisinin senin yerine askindan cildirdigin kadin tarafindan tercih edilmesi zoruna gitmis. Belkide bu ukala ve kendini begenmis tavrin nedeniyle bu duruma dustun kim bilir. Adam ise yaramaz olabilir fakat senin delice tutuldugun kadin o ise yaramaz dedigin adamin ayagina pasta falan goturmus bkide sen sandigin kadar ustte o adamda sandigin kadar asagida degildir.
  • hayvan gibi yazar  (03.04.17 16:13:57) 
@hayvan gibi

Yapıcı elestiriye acigim arkadasim. Ama gereksiz hümanistlik ve de eski duyurularima bakarak havadan cikarim yapanlara benim tepkim.Ayrica bu kadinla adamin normal sartlarda uyusmadigini bir tek ben degil tanidiklarda soyluyor."Bu kadin ne yapiyor?" modunda herkes. Benle olmasin tamam ama mesele isinde gücünde, kaliteli bir adamla olsaydi su an bu kadar üzülmücektim.Olay bundan ibaret.Hic mi boyle hissetmediniz ya?
  • basubadelmevt  (03.04.17 16:19:43) 
bana göre gercekten canı yanan insanın sesi cıkmaz. erkek ol biraz sert dur demiyorum, insanın cektigi acının bir ölcütü yok, sana göre cok aci verici olan buradakiler icin dalga konusu olabilir ama acını buralara meze yapacak, it osurdukca buralara yazacak durumda isen, gercekten acı cekmenin ne oldugunu bilmedigini düsünüyorum.

sonradan gelen empati editi: acını anlayabiliyorum, laf olsun diye degil, cidden anlayabiliyorum, herkesin başına gelebiliyor böyle isler. hayatını sürdürmeye gayret et, bunlar geciyor, daha neler gececek. hep gecti.
  • thewizardofearthsea  (03.04.17 17:54:04 ~ 18:14:27) 
catch the arrow +1

ama biraz tecrübe kazanıp bunları aşman gerekirdi sanki. geçmiş olsun, elinden bir şey gelmiyorsa ağlasan da fayda etmeyecek. zaman her şeyin ilacı.

www.youtube.com
  • Apocalypse  (03.04.17 18:09:51 ~ 18:14:27) 
sırf sen aşıksın diye kadın çok harika bir adamla sevgili olacak diye bir şey yok. bence senin gözünde adamın değeri senin sevdiğin kadının, sevdiğin kadının seçimi de senin değerini düşürüyor diye bu kadar tepkilisin. sen kendini yukarıda ve o kadına layık görüyordun ama kadın seni değil, daha sana göre daha düşük profilde birini seçti, seni seçmedi, bu da seni ondan daha düşük profilde bir konuma itti. kendime yediremedim dediğin bu. yoksa iki insan birbirini sevmiş ilişki yaşıyor senin kendine yedireceğin ya da yedirmeyeceğin bir durum yok.

kadının karakterinin bu olduğunu on sene sonra farketsen daha mı iyiydi falan demişler de, kadının karakterinde bu problem göremedim ben bu olayda. kadın hasta sevgilisiyle doğum gününü kutlamış, gayet romantik, sağlıklı, normal bir durum.
  • instant crush  (03.04.17 18:34:05) 
@instant crush

Kadin beni aldatti kardes.Sırf bana laf sokmak icn kasmayin.Dogumgunu kutlamasi degil mevzu şu an.
  • basubadelmevt  (03.04.17 18:35:33) 
çok abartmamış mısın? 5 kez sevişselerdi koymazdı falan? neden bu kadar kadını hayat meselesi haline getirdin? bu kadar etkiliyorsa bence bir psikologa git.


  • pinkpeony  (03.04.17 18:59:01) 
Psikolojik olarak sorunlusun tedavi ol


  • KaraSakall  (03.04.17 19:56:53) 
senin durum şu olmuş:

www.youtube.com

www.youtube.com
  • supermatik  (04.04.17 02:08:27 ~ 02:11:26) 
ayyy iki yüzlü müsünüz nesiniz ya bu duyurunun bu tavrı beni cidden öldürecek, ay yeter ya duyarlarınızı da alın gidin insanların duyurularından. Hiç mi aldatılmadınız, hiç mi aldatılınca off bi de bu kızla/adamla mı aldatmış oha inanamıyorum demediniz, arkadaşlarınıza anlatırken ay şuna baksana allah askına bunda ne bulmuş anlayamıyorum gibi şeyler söylemediniz anlamıyorum ki. tabii ki kıyaslayacak kendisiyle neden kıyaslamasın. Bak kardeşim bunlar mutluysa senin için daha iyi olmuş demektir, demek ki bu kadın senin kıymetini bilmiyormuş. Şu an çok ağır geliyorolabilir emin ol ama yarın seni sevecek, seni de çok mutlu edecek bi insan illa ki olacak. Çevremde kim bu şekilde aldatıldıysa daha sonra hayatının aşkını buldu, kafanı meşgul edecek bi şeyler bulman lazım. Saplanıp kalmamaya çalışmalısın.


  • ave maria  (05.04.17 02:08:11) 
Arkadas durmadan "onu taniyorum ona uygun degil" muhabbeti yapmissin, belki de kabullenmen gereken hata yaptigin. belli ki dusundugun gibi tanimiyormussun, ya da ilgi arsizi biri tarafindan kandirilmissin. ben bunu boyle yazinca kabullenmeyeceksin tabii, meseleyi bilmiyorsun falan diyeceksin bin tane bahane ama nafile. Yanilmisim de, kabullen bitsin. Sen zaten raziymissin, bu durumu daha gec de farkedebilirdin sansliymissin yine.

Ben sevdigimi dusundugum kadinin saadet zincirlerine bel baglayan elalemin arabasi onunde foto cektiren bir tipten hoslanma ihtimali oldugunu bile farketsem o kadindan sogurdum, lan ne yanilmisim hakkinda derdim. Bu yanilgini kabul etmedigin icin cekiyorsun belki biraz.
  • robokot  (05.04.17 02:59:26) 
arkadaş kadından soğuman için bir sebep işte daha ne ağlaması üzülmesinden bahsediyorsun. hele ki 34 yaşına gelmişsen... yıllardır aşık olduğum diyorsun, kadın sevgilin bile değil yani? sen buna ağlıyorsan ileride mazaallah aldatılırsan falan intihar edersin herhalde.


  • tughan  (06.04.17 20:47:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.