[]

Açlık şekeri ölçüm zamanı

Ailede şeker hastalığı var. Yemek yedikten sonra da bana inanılmaz ağırlık ve uyku geliyor. En son dün yemekten sonra bayılacak gibi oldum. Sanki şekerim düşmüş gibi hissettim. Bir test yaptrayım dedim. Bugün saat 2:30a randevu verdiler. Şimdi bu ölçüm aç karnına yapılıyor. Saat onda kalktım. Ben oraya bişi yemeden gitsem son yemek yeme saatim akşam 6 olduğı için kan şekerim aşırı düşüp yanıltıcı bir sonuç verir mi? Yoksa fark etmez mi? Ona göre kahvaltı yapacağım. Sözlük sağlık uzmanlarına şimdiden teşekkürler.




 
dusuk cikmaz seker. son 12 Saat bir sey yememis olmaniz gerekiyor. o yuzden kann tahliline Kadar bir sey yemeyin. aclik kann sekeri tahlilini Saat 2 bucuga randevu veren hastane biraz ayip etmis ama.


  • fayfim  (03.04.17 13:01:11 ~ 13:01:44) 
Dahilye randevusu dedim az önce arayıp. O benden kaynaklı :) teşekkürler.


  • hayvanlar gibi yazar  (03.04.17 13:05:15) 
mumkunse endokrinolojiden randevu alin. ailede seker varsa ve soylediginiz gibi yemek sonrasi o bayginlik hissi vs. varsa reaktif hipoglisemiden suphelenirler ve seker yuklemesi yapilir. seker yuklemesi de ac karna Sabah yapilir ve 3 saat civari hastaneden cikamazsiniz. bosu bosuna ac kalmayin.


  • jimicik  (03.04.17 13:42:03) 
hatta bence bi endokrinoloji profesorune gidin. normal uzman size yetmeyecektir. her kendinde Seker hastaligi olabilecegini dusunen yan dal uzmanina gitmeli ki gercek seker hastalari gidecek endokrinolog bulamasinlar.

dahiliye yeterli sevgili kardesim, dogruyu yapmissin. bir seyden suphelenirse dahiliye seni zaten yonlendirir. hastanede ogleden sonra kann alimi yapilip yapilmayacagi konusunda benim de suphelerim var ama. insallah yarin Sabah gel kann ver demezler. oyle derlerse karninin simdi de ac oldugunu bir belirtir, sansini denersin.
  • fayfim  (03.04.17 14:16:17) 
Jimicikin dediği gibi oldu. Hipoglisami gibi geliyor dediler. Belirli bir gün verip şeker yüklemesi yapacaklarını söylediler. Boşuna aç kalmışım valla. Teşekkürler :)


  • hayvanlar gibi yazar  (03.04.17 18:49:38) 
gecmis olsun. seker yuklemesi sinir birsey. yaninizda biri olursa iyi gelir.


  • jimicik  (04.04.17 10:44:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.