[]

paypal adres değişikliği siparişime yansır mı?

yabancı bi siteden paypal ile alışveriş yaptım sonra da adresimin eski olduğunu fark edip adresimi düzelttim. yani ödeme işlemini yapınca adres bilgilerim adamlara direk gitti ben bundan sonra adresimi düzelttim. simdi ne yapmam gerek adamların yeni adrese gönderim yapmaları için?




 
anladigim kadariyla siparisi verirken herhangi bir adres girmediniz, bu durumda paypal'deki adres kullaniliyor olmali. eger urun gonderilmeden once degistiyseniz yeni adrese gelme ihtimali var tabii bu alinamayacak bir risk.

alisveris ettiginiz siteye, contact kismindan ulasin. siparis numaranizi(varsa) eklemeyi unutmayin. (yoksa login bilgilerinizi veya siparisinizi bulmalarini saglayacak detayli bilgiyi ekleyin)
  • cench  (06.01.10 00:27:12) 
eski evimin adresi ayarlıken ödemeyi yaptım ve adamlara öyle gitti
sonradan fark ettim adresin eski olduğunu olay o :(

  • neira  (06.01.10 00:28:24) 
işte paypal ile kullanılar mail adresiyle mail atmam gerekior o da bende yok :P


  • neira  (06.01.10 00:29:11) 
bence yine de yazin, satin aldiginiz sitenin contact bolumune... bu ise yaramazsa skype kullanrak falan telefon edin. son olarak aklima gelen baska bir yontem su olabilir:

paypal'a giris yapinca odemenin nereye gittigini history'de gorebilirsiniz. genelde bir mail adresine bagli paypal hesabi oluyor. ayni hesaba cok kucuk bir miktar daha yollayabilirsiniz 0.01 cent gibi, aciklama olarak da onceki islemi yaptiginiz adresin degistigini soyleyebilirsiniz. daha once denemedim ama dikkatlerini cekecektir.

ama ilk olarak baglanti kurmayi deneyin. mail telefon dinlerler sizi.
  • cench  (06.01.10 01:16:13) 
güzel yöntemmiş:) neyse ben sabrettim sabah annem uyanınca maile girdik hallettik


  • neira  (06.01.10 07:36:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.