[]

Katlanabilir Bisiklet

Katlanabilir bisikletler hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanan var mıdır? Sağlamlık açısından iyi midir?

Şu modelin 2. elini uygun fiyata buldum ama kararsız kaldım çok küçük gibi geldi.

www.hepsiburada.com

 
1- iyi dusunuyorum.

2- kullaniyorum.

3- saglam olanini alirsan saglam :)

Dahon oneririm. Keyif bisikleti olur alacagin bisiklet, maksimum hizi 30-35 gibi bir sey. Buyuk bisikletlere nazaran daga fazla efor harciyorsun bir yerlere giderken.

Bir yere bisikletle gidip bisikleti katlayip masanin altina koyunca cok guzel oluyor :) ben iyi ki almisim diyorum.
  • fakyoras  (02.04.17 21:07:41) 
Kullanıyorum. Benim için tek avantajı katlayıp eve sokabilmek ve yazlığa arabanın bagajında götürebilmek.

Decathlon'da da çok güzel sıfır seçenekler var. Ben oradan almıştım.
  • hadi ya la  (02.04.17 21:13:20) 
Kaça buldun? 400'e ise çok iyi, daha yüksekse özelliklerini iyice sorun(teker, fren vs. ne durumda?). Bir de küçük göründüğüne bakmayın, 1.80lik adamlar sürüyor.

Carraro sağlamdır; uçurumdan aşağı düştüm, ben öldüm, bisiklet hala hayatta.

Edit: Decatlon da düşünülebilinir, servisi iyi.
  • E.  (02.04.17 21:25:09 ~ 21:25:52) 
iki tanesini kullandım biri çok rahattı diğeri çok kötüydü. aynı marka olmasına ragmen hem de.
şöyle 2 saniyede katlanacak, sorun çıkarmayacak bi bisiklet ben de istiyorum. büyük kolaylık gerçekten.

  • blackmamba  (02.04.17 21:30:22) 
Kullanmadım ama zamanında araştırmıştım. Dezavantaj olarak akla gelebilecek her konuyu çözdüğü için Dahon'u öneriyorlardı. Katlanan bisikleti icat eden de oymuş.


  • grgn  (02.04.17 21:56:48) 
Decatlondan aldık biz, tavsiyem tek vitesli alma, katlayıp arabanın bagajına atmak falan süper oluyor, toplu taşımada da kullanabilirsin


  • ringinthered  (02.04.17 22:35:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.