[]

Bu soru hem erkeklere hem kadınlara..

Bir kızı beğendiniz, hoşlandınız ama ilk görüşte aşk gibi bir durum söz konusu değil.Muhabbetiniz de yok diyelim.Uzaktan uzaktan bakıp hoşlandığını ilgilendiğini belli etmek mi yoksa hiç hoşlandığını belli etmeden arkadaşça bir ilişki kurup ondan sonra hafiften ilerleme mi daha güzel sonuç verir.(Uzaktan bakmanın pek bir sonuç vermediğini düşünüyorum kanaatimce biraz ergence kalıyor sanki ) yaş:25




 
önce uzaktan ilgini belli et tabi. sonra git saçını çek. büyük aşklar nefretle başlar. şaka bir yana herhangi bir konudan girip kısa bir sohbet ortamı yaratmaya bak ama tavırların etkilemek üzerine olmalı. arkadaş frekansına düşersen bitti gitti.


  • orijinal nick bulamadim  (02.04.17 16:51:52) 
Direkt bam bam bam. Saka bi yana bakışma ile baslarsam o işin sonu gelmiyor ya. Direkt olarak iletisime geçmem lazim


  • all girls dream  (02.04.17 17:18:57) 
Normal insan gibi davran ilk birkac gun.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.04.17 17:29:51) 
Normal insan gibi davrandın sonra ?


  • ramazanali  (02.04.17 17:59:27) 
Arkadaşça ilişki kurunca öyle gidiyor. Niyet mutlaka hissettirilmeli.


  • patiska  (02.04.17 18:01:53) 
Yahu cok kolay. Birkac gun sonra bir bahane ile birkac gunluk arkadaslarin genelde yapmayacagi bir aktivite davetinde bulunuyorsun. Yine normal insanlar tarafindan en sik kullanilan yontem "bir seyler icmeye" cikmaktir.

Hadi beline kuvvet.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.04.17 19:10:28) 
Normal insandan biraz daha samimi konuş. Kızda ışık ara. Yoksa salla.


  • arnold schwarzeneger  (03.04.17 10:37:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.