[]

ekşi duyuru'daki eski hesabı silmek

ekşi duyuru'da bir hesabım vardı. nickim dışarıya deşifre olduktan sonra silemedim. şifremi ve mailimi hatırlamıyorum. hesabı nasıl silebilirim? mailini nasıl öğrenebilirim?




 
site adminsizlikten felç sanırım.


  • baskin  (02.04.17 17:18:43) 
hocam kusura bakma da adamlar sana izin verip hesabı kapatsa bu yöntemle benim hesabı bile kapatırsın. öyle bir dünya yok maalesef.


  • bohr atom modeli  (02.04.17 18:36:48) 
Mesele şudur:
Şurada bir hesabım var. (sade duyuru hesabı)
2 sene önce hesabı kapattım.
Yazdıklarım silineceğini farz ederek.
Sonrasında bugün deşifre oldu.
(Ben yazdıklarım silindi sanıyordum)
Hesaba giriş yapamıyorum.
Hesaba giriş için daha önce kapatıldığı için adminin aktif hale getirmesi gerekiyormuş.
Şifreyi tahmin edebiliyorum.
Maili bilmiyorum.
Şifreyi unuttum kısmı bir işe yaramıyor.

Hesabıma girip bazı sorularımı sileceğim.
Hali hazırda olan hesap rehin alınmış durumda.
  • baskin  (02.04.17 18:49:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.