[]

yht kafeterya

Nasil? Normal yerim taa gerilerde yolculuk sirasinda git gel yapmak istemiyorum o yuzden bi yere oturup yol boyu ders caliscam ama nereye oturayim? Normalde koltugum 6. Vagon en arkada kafeterya 2. Vagonda cok bi rahatlik farki yoksa bile kafeyi tercih ederim en azindan kahve falan icebilirim. Hangisi saha uygundur ders calismaya?




 
kafeterya daha rahat tabiki de. tek sıkıntın yer bulmak olacaktır.


  • belkider  (02.04.17 14:58:47) 
Tesekkurler o zaman hic yerime ugramadan kafeteryaya yol alayim.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.04.17 14:59:40) 
kafeteryada ders çalışamazsın. sürekli sirkülasyon içersinde ve koltukları daha rahatsız. business tekli koltuk al istiyorsan. öndeki masayı açıp takılırsın.


  • mr.goodcat  (02.04.17 15:14:44) 
Zaten ekonomiden aldim ama daha rahatsiz derken nasil? Internette dogru duzgun bir resmini de bulamadim ki. Olanlarin da hangisi yht kafeteryasi bilemedim.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.04.17 15:24:18) 
yemekli vagonla kafe vagonunu karıştırmayın. kafeterya şurası. buraya zaten bilet alamıyorsunuz. gidip yemek yiyip oturuyorsunuz falan.

www.modeltrenciler.com

yemekli vagon ise normal ekonomiden farkı yok sadece yemek getiriyorlar. fiyatı da bilete dahil oluyor.

edit: şurada açıklanmış. foto falan da var. bakarsınız.

www.bizevdeyokuz.com
  • mr.goodcat  (02.04.17 15:38:17 ~ 15:40:26) 
kafeteryada 2 masa var sadece ve öyle oturup ders çalışmaya hiç uygun değil. Ders çalışmak için ya business vagon tekli koltuk ya da ekonomi orta masa'dan yer alacaksın. Eğer tren Siemens olursa her koltuk işini görecektir.


  • cursor  (02.04.17 15:41:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.