[]

Erkekler neden böyle şeyler söylüyor?

Mesela birisi şahane bi gol atıyor, ta*aklarından öpüyorum, büstünü yaptırıp boynuma ascam vs. yazıyolar. Bi diziyi çok seviyorlar, dizinin yapımcısı boynuma dolasa seslenmem, s*k beni x, gibi şeyler söylüyorlar. Rammstein üstümden geçse hiç seslenmem, obradoviç bi tıklatim dese düşünürüm hemen reddedemem öyle bi insanı diyen tanıdıklarım da var. Arkadaş anlamıyorum birisini çok sevme kriteri nasıl boynuma dolasa seslenmem olabilir, ahahah evet yorumları alim tenks.


Not: rick and morty başlığından geliyorum 3. Sezon başlamış haberiniz olsun :D ben bunları hiç görmedim hani nerde diyenler girip o başlığa bakabilir.

 
facebook, twitter'da falan görüyorum sadece böyle şeyleri. ne kendim söyledim ne de çevremdeki birilerinden duydum bugüne kadar.


  • nrmnm  (02.04.17 11:39:09) 
bence ideal bir sevgi belirtme biçimi. hani gay hareketler hiç yapmam asla yapmam diyen maço abilerin aşırı sevdiği bir adam için yaptığı ''fedakarlık'' olarak düşün.

ve çok komik :D
  • charlotte blanc  (02.04.17 11:40:18) 
bende gerçek hayatta çok nadirdir duyduğum o da çok samimi arkadaşlar arasında geyiğin dibinde falanken.

beni sikse laf etmem, boynuma dolasa konuşmam, üstümden geçse ses etmem gibi şeyleri kendine değil arkadaşına söyler, boynuna dolasa ses etmeyeceksin, adam gelse üstünden geçse he tamam dersin gibi şeyler.
  • basond  (02.04.17 11:43:16) 
Muhtesem saygi sozleri.

Cikar golgesinde serinleyelim. Beni lutfen sik. Super ya.
  • brad pitt  (02.04.17 11:46:06) 
işimi halleden baba yardımcı olan her arkadaşıma "olum heykelini yapsak taşaklarına beton yetmez" derim, sizin gibi bunu söylerken gözümüzün önüne taşak getirmiyoruz afedersin yada ciddi demiyoruz tamamen sevgi sözleri. kızların vıcık vıcık canım cicimli aşkımlı sözlerinden 100 kat iyidir bana kalırsa


  • prens zuko  (02.04.17 11:49:26) 
besiktaslilarda daha cok goruyorum ben bunu. normalde gulup gecerdim ama benim icin son noktasi su oldu, herif bala yatir gel bana sok mu ne yazmisti. cus aq. fanteziye bak. kusura bakmayin bu samimiyet ya da fedakarlik degil. zaten fedakarlik deyince akliniza balli zenci siki geliyorsa bi gariplik var demektir. les, seviyesiz kitlenin bastirilmis cinselligini aciga vurma cabasi olarak degerlendiriyorum bunu.

tasaklarina beton yetmez falan tamam bu espri de gol atan adama bala sok sonra bana sok ne demek lan hdjskksksks neyin takdiri bi de bu sanki scarlett johansson bunu soyleyen. dusunuyorum da ben zenci futbolcu olsam ve kuru gotlu esmer bir turk futbol izleyicisi "ABI DOMALDIM GEL" dese ilk ucakla memleketime kacardim, neyin fedakarligi ve tesekkuru bu? benim trump'a "baskanliginizi tebrik eder, amariga'ya hayirli olmasini temenni ederim" diye imzali kart gondermem gibi bi sey olur, sen kimsin yani haha.
  • der meister  (02.04.17 12:03:29 ~ 13:10:17) 
bunu futbol geyiklerinde çok duyuyorum da nedense(?) daha çok siyahi futbolcular için söyleniyor. zamanında drogba için söylenirdi "boynuma dola" falan filan. atiba, Aboubakar vs. vs.


  • doxanikee  (02.04.17 12:27:54 ~ 12:28:15) 
Ahahahah der meister, ay ne güldüm.


  • ave maria  (02.04.17 12:54:25) 
gereksiz erkek abartmaları, ergen küfürleri, cıvıklıkları... böyle insanların zekasından şüphe ediyorum...


  • gotic  (02.04.17 13:38:21) 
"Her yerinden öpüyorum Rüştü."

Bence bu erkeklerin küfrü fiiliyat olarak görmemelerinden kaynaklanıyor böylelikle absürt bir güzelleme örneği çıkıyor işte ballı börekli.

Küfürde erkekleri eğlendiren bir doku var ki bu, hetero erkeklerin homo erkeklerden aldığı iltifatın karşı cinsten aldıkları iltifattan daha kıymetli olduğu fikrini destekler.
Aynı şekilde özellikle seksist küfürler sadece eğlenmek için var yoksa kimse kimsenin 60 yaşındaki eprik anasına saplayacak değil.
Küfrü ve argoyu dilin kültürü olarak görüyorum ben o yüzden bala yatırıp gelebilirsiniz.
  • varg vikernes  (02.04.17 14:29:09) 
Bir erkeğin övülecek başka nesi var ki? Çocuk doğar doğmaz t.şaklı fotoğrafını çekiyorlar millete kanıt olsun diye. Yani bir erkeğe gözlerin çok güzel desen bu belki gaylik olarak algılanabilir ama açık açık s.k, t.şak muhabbeti yapınca o gaylik olmuyor bence. Adamın erkekliğini vurgulayıp ona moral veriyorsun. Sahadaki futbolcu da bunun gazına gelip "ne biçim erkeğim dimi" deyip gol falan atıyor. Ben böyle muhabbetleri hiç yapmam ama görünce gülüyorum. Hiç öyle gay la bunlar falan demiyorum. Adam zaten espri yapmak için onu diyor. Bazıları abartıyor ama. O doğru.


  • dissendium  (02.04.17 14:52:53) 
Mersinli arkadaş çevremde ortalama bir halı saha müdabakasında en az on defa yraanı öpeyim ünlemi duyardım. Sıradanlaşmaya başlayınca doğaçlama fantezilere giriştiler. Abi maç çıkışı ödünç ver, bütün gece sabaha kadar öpüp uykuya dalmak istiyorum gibi his dolu, bazen şefkatli bazen saygılı.


  • kargn  (02.04.17 14:56:33) 
kadınlarda bir miktar testosteron, erkeklerde bir miktar östrojen var, yani tüm insanlar biseksüel. erkekler bu yönlerinden çok utandıkları için çok bastırıyorlar. sonra da ortaya böyle sikerim sokarım dolarım sap kök şeklinde bir dil çıkıyor.

bilinçaltı da böyle bir şey. ya çüke vuruyo ya çeneye vuruyo :)

not: entry'den filan haberim yok. ''abi ben genel konuşuyorum''
  • otonomo  (02.04.17 15:01:14 ~ 17:36:36) 
ne cinselligi ne bastirmasi salak misiniz?


  • eksimeksi  (02.04.17 16:26:04) 
kız olsam veririm'i bi nebze anlarım da gerisi için "iğrençsiniz ibneler".


  • stewie  (02.04.17 16:43:22) 
ya slfjldkj o boyna dolamalı entry beni de düşüncelere gark etti :D bana da çok garip geliyor, rick'i de çok severim ama boyna dolamak... ne biliyim yazması bile çok garip nasıl düşünebiliyorlar böyle türlü iğrençlikleri.


  • ma ya  (02.04.17 16:49:28) 
selam. ave maria'nın kıvrana kıvrana nick vermemek adına yarım paragraf duyar kasmak zorunda kaldığı entry'nin sahibi geldi.

öncelikle,
(bkz: az bilinen efsane duyarlar)

tabi ki de burada "şüphesi olan anasını bacısını yollasın aklında soru işareti kalmaz" gibi saçma salak bir cevap vermeyeceğim.

arkadaşlar ya da ave maria senin tekelinde cevap vereyim,
rick sanchez'e vereceğimi ilan etmiş olmam seni neden bu kadar derin düşüncelere itti bilemiyorum. yoksa bilinçaltında bu tip dalgalanmaların var da, bu tip refleksler ile bunları bertaraf etme peşinde misin bilemiyorum. ya da ilan ettiğin ve enteresan bulduğun düşüncenin illa ifade edilebilir bir şey olduğu, çok önemli sözler söylediğin düşüncesini sana kim verdi bilemiyorum.

hayatınızda herhangi bir sosyal ortam içinde bulunmamış olabilirsiniz. bu da gerekli olan bir şey zira 2017 senesinde mizah algısı bu kadar düşük zihinlerin doğal seleksiyon içinde yok olup gitmeleri adına insanlık için bu da lazım.

ancak sizin bilmediğiniz o sosyal hayatta insanlar argo kullanıyor. hatta türkiye'de argo sizin bildiğinizden de çok kullanılıyor.

her sik beni diyen dibini dövdürmüyor.
her yalarım diyen karşınıza geçip sizi baştan ayağa yalamıyor
her heykel dikelim gölgesinde serinleyelim diyen harç karmaya başlamıyor

ne tür bir bastırılmış cinsellik içindesin de her gördüğün bu tip muhabbet seni çağrışımsal olarak yatak odasına götürüyor bilemiyorum. açıkçası pek de umurumda değil.

eldivenle sevilme eşiğini geçemediğinden belki de, bu tip "abartılı" sevgi hitapları sende error verdiriyor. çünkü bu söylendiği an sana göre ben ilk şikago uçağına atlayıp rick sanchez'e pantolonu sıyırıcam. senin kafanda beliren imge buyken o senin bilinçaltının kirliliği benim değil.

bak ne güzel söylemişsin. anlamıyorum diye. her şeyi de anlamayıver çocuğum. zaten insanlığın da senden böyle bir beklentisi yok. sende eksik kal.
  • fakirpislik06  (02.04.17 17:02:17 ~ 18:59:31) 
  • otonomo  (02.04.17 17:39:17) 
fakirpislik06, ankara biletimi aldim belki bu gecelik odunc verirsin diye... muavin ol metro kullanalim!


  • ateistanbul  (02.04.17 19:04:27) 
Fakirpislik06 sadece şakaydı ne kadar içine oturmuş :D bastırılmış bi şey yok bende üzülme. Ayrıca orda yazan sadece sen değildin niye bu kadar üstüne alındın onu da anlamadım. Pff aşırı sıkıcısınız ya.


  • ave maria  (02.04.17 20:22:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.