[]

Dövmem tutmadı sanırım

Birkaç yerde üstte ki siyah tabaka sıyrıldı, altı sisli ten rengi. Diğer kısımlarda da birkaç nokta aynı şekilde gölgeli. Bunu görünce dövmeden umudu kesecek gibi oluyorum. 6 gün oldu dövmeyi yaptıralı. Dövmeci baştan söylemişti olabilecekleri zaten ve bu olanlarda ihtimaller arasındaydı yeniden üzerinden geçecek yani.
Ama sanki tutmamış gibi geliyor bana. Canım çok sıkıldı. Sanki üzerinde mürekkep bir tabaka var, o düşünce gölgeli birşey çıkacak ortaya.
Of of. Merdiven altı bir yerde yaptırmadım bu arada, gayet profesyonel birisi yaptı.
Sizce normal mi böyle olması?

 
Bence normal, fotograd koyar mısınız?


  • swalloww  (02.04.17 02:27:05) 
i.hizliresim.com

Yeni krem sürdüm. Üsttekinin alt tarafı baya gölgeli ten rengi gibi duruyor
  • pavlis  (02.04.17 02:31:06) 
Bazı bölgelerde boya tamamını kusmuş gibi duruyor :( yaptırdıgınız yere bi gidin bence. Sorun varsa düzeltirler


  • swalloww  (02.04.17 02:54:52) 
normal bro. siyah dövmede olur bu. bi rötuş yapar, düzelir.


  • zirrealist  (02.04.17 05:30:54) 
tekrar üstünden geçecek. tutana kadar


  • cekilmis gayfe  (02.04.17 10:55:21) 
bana da bi sorun varmış gibi gelmedi.


  • reavelyn  (02.04.17 12:14:40) 
normal, 1-2 hafta daha bekle o zaman belli olur tam nasıl oldugu, kremle beraber mürekkebin bir kısmını kusuyor


  • mirty  (02.04.17 12:33:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.