[]

mobilya - ankara - ider

selamlar.
salon için koltuk takımı ihtiyacı hasıl oldu. sitelere bakın dediler, on dükkan filan gezmişizdir fakat hem bütçemizin kısıtlı olmasından hem de satıcıların güven vermemesinden bir türlü şu deyip çıkamadık işin içinden. ider mobilya varmış orada bir takımı beğendik fakat şikayet var'a göz atınca soğudum açıkçası. diğer firmalar da başta atıyorum 3k diyorsa takıma pazarlıkla 2500-2300 civarına düşüyor. aynı takımı başka dükkanda daha uyguna görüyorsunuz vs. zaten kime sorsan en kaliteli malzemeyi kullanıyor. çıldıracak olduk artık. modeller de hep yeni evli kıro çift işi. var mıdır bu konuda firma tavsiyesi olan, iderden memnun kalan? bütçemiz max 3.5k



 
üstün kalite beklemiyorsan ider olur.


  • jamswety  (02.04.17 01:06:44) 
benzer bir durumu biz de yaşadık ve sitelere gittik tavsiyeyle. ama bizim yatak odasıydı ihtiyacımız. döndük dolaştık ama en son ider'den aldık. alalı 8-9 ay oldu, herhangi bir sorunla karşılaşmadık. indirimi taksidi yapmışlardı hep bize de. tavsiyem şu, kalitesine güvendiysen al, fiyat ve ödeme konusu her yerde aynı bence.


  • jeanjack  (02.04.17 01:08:32) 
3k sitelerde çoğu firma için maliyet seviyesi diyebilirim bir çok mağazanın al satcı olduğunu düşündüğümüzde. İderde koltuklarda çabuk çökme olabilir ilk aklıma gelen pembe kauçuk ve düşük danste sünger kullanırlar çünkü senin görmediğin yerden çalmak zorundalar.

İskelet de kör budak dedikleri dandik ağaç ya da full profil kullanabilirler kapalı kutu olduğu için bilmiyorum içerisini açıkçası. onun dışında siteler adamında puştluk gayet tabi vardır düzgün esnaflara uğramak lazım oda biraz şans işi işte. Capillon var mesela o fiyatlara takım verebilecek Nowa var yeni açıldı ondan sonra bellona açıldı büyük yeni ilerde enza var yine kocaman yerel esnaf olarak Kahraman var temiz iş yapar peşin para bu aralar bunaldı verebilir Yalçın mobilya var oda tam mezarcı ne bulsa verir iyi pazarlık yaparsan iyi paraya alırsın. Karacakaya da ileri doğru gittikçe kiralar artar ürün fiyatıda doğru orantı ile artar.
  • gozu acik sevisen yahudi  (02.04.17 01:29:27) 
Elif mobilya.
İstersen fiyat listesini de atabilirim.

  • feel the blanks  (02.04.17 13:28:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.