[]

ispanyada master için diploma

ispanyada master yapmak için diploma denkliği tarzında birşey gerekiyor ama ben ne olduğunu anlamadım. diyor ki;

"Documents issued in countries that have signed the Hague Convention of October 5, 1961

Enough with the single legalization or "Apostille" issued by the competent authorities.
In addition to the countries of the European Economic Area, they are:..."

Türkiyede bu listedeki ülkelerden biri.ne yapmam gerekiyor benim? Türkiye'de mi apostil etirmem gerekecek yoksa karşı ünivesite mi yapacak?

İspanyada master yapanlar fikir verebilirler mi?

 
Turkiye disinda bi yerde apostil yaptiramazsin turkiyeden alinmis resmi bi belgeye zaten.


  • kuehles blondes  (01.04.17 20:12:23) 
UC3M kabulü kokusu alıyorum öncelikle hayırlı olsun. Apostil işlemini senin yapman gerekiyor okul yapmıyor. Türkiyede bir yerden mi yaptırman gerekiyor bilmiyorum ama internette Hauge Apostille yaptığını iddia eden ve fahiş fiyatlar çeken bir çok site var dikkatli ol ve güvenilir bir yerden hallet derim.


  • hohoho  (01.04.17 21:06:35) 
ben 2016 ağustosta yaptım bu işlemleri. baya bildiğin kadıköy kaymakamlığına gittim diplomamla. apostil yaptırmak istiyorum yurtdışı master için diye de anlattım. bi kağıt ve damgadan ibaret çat çat verdi kadın 5 dkda.
eklemeyi unuttum: okullar diplomanın orjinalini de görmek ister buraya geldiğinde yada noter tasdikli örneğini almak ister. getirmeyi unutma. benimki mesela noter tasdikli copysini istedi. onu burda yaptırdım. sıkıntı olmadı yani noter vs işleri burda da yapılıyo ama apostil mutlaka türkiyeden olcak.

  • miss magara kadini  (01.04.17 22:07:49 ~ 22:15:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.