[]

Yakışıklı adam/güzel kadın

Soru her iki taraf için de geçerli.
Yakışıklı adamlar veya güzel kadınlarla bi ilişki yaşamaktan (tek gecelik veya fuckbuddylik konu dışı) korkuyor musunuz? Evetse neden, hayırsa neden?

Ekleme: Bir de zeka ve karakteri ayrı tutup bir daha baktığınızda ne düşünürsünüz?

 
evet, kiz arkadasim ogrenir diye (lol)


  • ateistanbul  (01.04.17 18:34:46) 
Hayır neden korkayım?

Zeki bir kadın olsa bile korkmam. Zaten sapyoseksüelim.
  • MaNOfTheYear  (01.04.17 18:38:51) 
bence soruyu netleştirsen iyi olur. korkmak, neden ki? kastettiğin şu ise; hakaten güzel bi kız gördüğümde bana bakmaz bu diyorum. çok nadir de olsa güzel bir kızdan bir karşılık falan alırsam da heycan yapıyorum.


  • klar  (01.04.17 18:42:28) 
@klar, baya baya korkmak. Yani karşı taraf baksa bile, sizi beğense bile.

Yani daha net nasıl anlatırım bilemedim ama, karşı taraftan beğenildiğinize dair sinyaller alsanız bile adım atamamak, tırsmak filan.

@ateistanbul, yahu işte kız arkadaşın filan yok diyelim.
  • kozmosta bir nokta  (01.04.17 18:45:34 ~ 18:47:17) 
Evet güzel kadinlarla iliski yasamaktan korkuyorum. Cunku hayatlari boyunca cok fazla taleple karsi karsiya kaldiklarindan cogu zaman kendilerini gelistirme ihtiyaci hissetmiyorlar. Olmasi gerekenden fazla, yanlis bir ozguvene sahip olup genelde yuzeysel bir karakterde sikisip kaliyorlar. Yani bu konuda cok fazla hayal kirikligi yasadim, tabi ki istisnalar kaideyi bozmamaya devam edecektir.


  • baharat  (01.04.17 18:46:48 ~ 18:48:09) 
Zekayı ve karakteri ayrı tutarsak mesela? Sadece dış görünüşünü değerlendirdiriğiniz zaman korkuyor musunuz?


  • kozmosta bir nokta  (01.04.17 18:49:27) 
korkunun ecele faydasi yok, yine gelip beni bulurlar :/


  • ateistanbul  (01.04.17 18:50:23) 
Güzel/yakışıklı insanlar ilişkilerinde daha minnetsiz oluyorlar. Karşısındaki insanı çok çabuk harcayabiliyorlar. Bunu da çok çiğ ve çocukça şımarık bulduğum için tercih etmem açıkçası. Olgunluk, insanlarda en önem verdiğim şey. Sadece ilişki anlamında değil.


  • mandalina kokusu  (01.04.17 18:52:09) 
Ya iste ilay tamamen karakter meselesi. Yani fiziksel olarak fevkalade gozuken biri karakter olarak eksikse insan turlu turlu rahatsizliklar duyuyor. Sen zekayi karakteri ayri tutarsak diyorsun da, ne kaliyor ki o zaman? Guzel bir kadinla veya yakisikli bir erkekle kim neden birlikte olmak istemesin. Sonucta guzellik goreceli, ilk intiba dacogunlukla buna gore olusuyor. Karakter ve zekayi disarida birakirsan sayet, kusura bakma ama fuckbuddylik disinda mantikli bir sey aramamak gerekiyor bence. Ki ona bile akilli insan lazim.


  • baharat  (01.04.17 18:56:25) 
Zekayı ve karakteri ayrı tutarsak, sadece dış görünüşü değerlendirdiğim birinden neden korkayım?

Ben de vücuduma bakıyorum. İyi giyiniyorum. Kaliteli yaşamaya çalışıyorum, sağlığıma çok dikkat ediyorum. Ee ben de kendimi geliştiriyorum/geliştirdim zaten.

İyi bir yaşamım var, iyi bir vücudum var. Neden korkayım?

O da benim gibi normal bir insan. Siz de insansınız. Hepimiz normaliz yani niye bi korkumuz olsun ki.
  • MaNOfTheYear  (01.04.17 18:56:51) 
Şöyle diyeyim mesela,

Bi yerde biriyle tanıştığınız. Çok güzel/yakışıklı. O da size bakıyor ediyor gibi, bi ilgisi var diyelim. Henüz bu kişinin zekası ve karakterini hiç bilmiyorsunuz. Bi ilişki yaşama isteği duyar da konuşur musunuz yoksa korkup edip çok da ilgilenmez misiniz?

Bi de iki ayrı soru olarak alabilirsiniz. Hem karakterini vs dahil edip hem de dahil etmeden.
  • kozmosta bir nokta  (01.04.17 19:00:01) 
Bende mesela sevgili olmak isteyeceğim kişinin tipini düşündüğümde genelde çok yakışıklı olmayan tipler canlanıyor gözümde. Kendimi böyle çok yakışıklı biriyle hayal ettiğimde bi geriliyorum, korku basıyor. Nedenini bilemediğimden soruyorum burada zaten. Hani karakterini dahil etmeden derken kastım bunun gibi. Gözünüzde canlandırdığınızda filan ne oluyor


  • kozmosta bir nokta  (01.04.17 19:03:12) 
Kozmos;

İnsanlar tanışmak için varlar. Böyle kafamızdan bi çok şey uyduracağımıza git tanış yani. Git kendisinden öğren her şeyi. Yaşa, tanı..

Çekinme yani.

Dediğim gibi bende o korku yok. Zaten o korku kötü bir şey. Yakışıklı biriyle birlikte olsan sıkıntı.

Kendini ezme, karşındaki yakışıklı / güzel olsa bile ezme :) O da insan, sen de insansın.
  • MaNOfTheYear  (01.04.17 19:13:55 ~ 19:15:31) 
Yakışıklı adam bana bakmaz diye korkarım.


  • devilred  (01.04.17 22:20:49) 
Çirkin kadın her zaman daha problemlidir.


  • arnold schwarzeneger  (03.04.17 10:40:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.