[]

nerede bu eski siyasetçiler?

referanduma iki hafta kaldı. bir dönem devletin başında olan ve şu anda aktif veya pasif herhangi bir siyaset yapamyan eski siyasetçilerin niye hiç sesi çıkmıyor?

tansu çiller, mesut yılmaz, nerede bunlar? hele anayasa uzmanı olan sayın ahmet necdet sezer niye susuyor? neredeler? içinde bulunduğumuz durumdan, bir ara ülkeyi yönetenler olarak bu kadar mı ilgisizler, bu kadar mı sade vatandaş gibi izliyorlar?


 
Evet Sezer zaten görev süresi bittikten sonra siyasi sahneden çekilmeyi tercih etti. Tansu Çiller ve Mesut Yılmaz'ın ise halk nezdinde en ufak bir kredisi olduğunu sanmıyorum, muhtemelen onlar da öyle düşünüyor


  • panzerkampfwagen iv  (01.04.17 14:12:21 ~ 14:12:32) 
Haklı bir soru. Ben de aynı şekilde ortada rejim değişikliği oylamasının ciddiyetinin bulunmadığını düşünüyorum. Fakat aklındaki isimler bir yerde konuşuyor olsalar duyacağından nasıl bu kadar eminsin?


  • osssy  (01.04.17 14:56:21) 
bana muhalefette olanlar malzeme vermemek için sessiz gibi geliyor. Akp'nin şu an ihtiyacı olan şey kendi kararsız seçmenini ikna etmek. Muhalefetin sessizliği pek işlerine gelmiyordur eminim.


  • chavezding  (01.04.17 15:51:55) 
bunlar konuşsa ne olur konuşmasa ne olur? bu zamana kadar ne hayırları olmuş ki?


  • cemiyetin ünlü siması  (01.04.17 15:53:24) 
mesut yılmaz , oğullarıyla firmasının başında iş güç koşturuyor. gerisinden haberim yok .


  • mutlu yillar sana  (01.04.17 16:28:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.