[]

Legion

Merhaba,

www.imdb.com
Bu diziyi izlediniz mi? 1. sezonu tamamlamış sanırım.
Yeni bir dizi izleyesim var bu hafta sonu, tavsiye eder misiniz?

Dizi ile ilgili adı ve janrı dışında hiçbir bilgim yok, okumak da istemedim spoiler yememek için.

Bilim kurgu, felsefe, psikoloji, doğa üstü, fantastik severim.

Cevaplar için teşekkürler^^

 
Sevdiğinizi yazdığını şeylere kıyasla söylüyorum, herhalde çok seveceksiniz.

Dizi daha önce benim hiç izlemediğim bir bakış açısından mutant, süper kahraman -veya artık buna yakın her neyse- kalıplarındaki bir hikayeyi işliyor. Bence gerek görsel, gerek hikaye, gerek anlatım teknikleri açısından benzersiz ve harika bir iş. Benim izlediğim en iyi birkaç diziden biri.

Ama burada şöyle bir ayrım yapmam lazım. Legion'ın ne olduğu bilip izlemekle, haberdar olmayıp izlemek arasında fark olabilir. Anlatısı size biraz yorucu ve karmaşık da gelebilir. Gelmeyebilir de pek tabi. Ama kesin izleyin derim, hikayeden ve evrenden hiç haberdar olmayan birisi için de harika bir iş bana kalırsa.
  • dartdevil  (01.04.17 14:30:33) 
ooo bomba bir dizi. uzun zamandır böyle güzel dizi izlememiştim şahsen. spoiler olmaması için pek bir şey demiyim. marvel yapımı olmasına rağmen klasik marvel filmleriyle falan pek alakası yok. kesin izleyin.


  • dedimmidemedimmi  (01.04.17 14:35:44) 
ooOO bazi sahneleri acar acar izlersin :)


  • melancholia  (01.04.17 15:24:19) 
izledim.
çok teşekkür ediyorum üçünüze de^^
beynim yandı.
WOW.
  • neyleyim  (02.04.17 19:55:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.