[]

nasıl hızlı kilo veriyolar ?

Nasıl olurda yiyip yiyip kilo almazlar ? Bir de çok hızlı verenler var.Nasıl oluyor bu ..

80 kiloyum 10 kiloyu 1 senedir veremedim.Nasıl olucak bu ?


 
Metabolizma hızına bağlı temel olarak.

Çok hızlıdan kastınız nedir bilemiyorum ama kötü karbonhidrat ve şekerden uzak durarak, düzenli beslenip uyuyarak ve spor yaparak ayda 4-5 kilo verebiliyorum rahatlıkla.
  • md11  (31.03.17 22:12:14) 
Çok seks yapıyorlar, ondan.

Şaka bi yana, metabolizma ve genetik maalesef. Kimisi hızlı yakar, kimisi sporla vs. bile zar zor yakar. O yüzden spora asılmak şart.
  • MaNOfTheYear  (31.03.17 22:16:01 ~ 22:16:22) 
bazıları az yediğini sanıp iyi yiyorlar. siz de onlardan olmalısınız.
bi tabak corba ya da sebze yemeğine kızartma yapar gibi yağ koyanlar biliyorum. sorsanız bi tabak sebze yemegi yedim diyolar ama öyle olmuyor işte. yediğiniz besinlerin içeriği önemli.

  • moratoryumkisilik  (31.03.17 22:26:20) 
lopur lopur yemicektin zamanında geçti o bolu pazarı uğraş dur şimdi.


  • charon walken  (31.03.17 22:26:24) 
3 ayda 8 kilo verdim. birebir diyetisyenin yazdığı listeye uydum, günde 2 litre su içtim, çok sık olmasa da spor da yaptım.


  • orange coffee  (31.03.17 22:42:24) 
Yiyip yiyip kilo olmamak normal bir şey değil, zira gereğinden fazla yiyorsan kilo alırsın. Doğal olan bu. Eğer bir insan 17/18 yaşında değilse ve yiyip yiyip kilo almıyorsa muhtemelen metabolik bir rahatsızlığı vardır, misal hipertiroidi hastası olabilir. Hipertiroidi de üreme yeteneğinden tut da bağışıklık sisteminin çökmesine kadar pek sıkıntıya yol açan bir hastalı. Özenilecek şeyler değil bunlar.


  • angelus  (31.03.17 22:54:13) 
@angelus'a ek olarak, o yiyip yiyip kilo almıyor denilen kişiler aslında öyle değil.
sen onun bi öğünde yediğini görürsün ya da 1 hafta boyunca çok yediğini görürsün. ama o insan 1 öğün eşşek gibi yiyip diğer öğünde yemiyor. ya da bi şekilde dengeliyor onlar. düzenli olarak haddinden fazla yiyen birinin kilo almaması mümkün değil.
bana eski işyerimde derlerdi ne çok yiyosun diye. yiyip yiyip nasıl kilo almıyosun derlerdı. aynı akşam haşlama lahana yediğimi kimse bilmezdi ama :)
  • moratoryumkisilik  (31.03.17 22:57:06 ~ 22:58:00) 
Eşimden ayrıldık mesela, 10 günde 10 kilo verdim.


  • kingsley  (01.04.17 00:45:57) 
yiyip yiyip kilo almıyor dedikleri insan benim ama bana bunu diyenlerin yediği ara öğün,tatlı, turşu, gece yarısı bilmem ne yemeye gitme gibi şeyler benim tek öğünde yediğimi 3e katlar. bazı gerçekten yemeyenler hariç.

benim şöyle bir düzenim var: sabah kahvaltısını sağlam yaparım, sonra 1 öğün daha yerim o da sebze filan olur. ara öğün genelde yemem. abur cubur yemem. hiçbir yemeğe tuz atmam. içtiklerime şeker atmam. makarna pilav yapmam. ekmek yemem. kola filan içmem.
dışarıda yemek yiyeceksem zaten aç oluyorum :P ve de baya bildiğin gömüyorum. çünkü o benim o gün yediğim neredeyse tek öğün oluyor. (evde yemek yapıp yiyorum genel olarak) benim kafam "madem dışarıda yiyorum bugün, bir de evde mi yemek yapacam?" diye işliyor.
  • niye ama  (01.04.17 01:02:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.