[]

Ekşi Tiyatro - Ankara

Diğer Duyuru (git: 116507) sabitliğini yitirdiğinden şimdilik geçici duyurularla ilgilenenlere ulaşmaya çalışalım.

Öncelikle sözlükte de adı geçen (bkz: ekşi tiyatro) oluşumuyla ilgisi yoktur. Zira kendisi hakkında ilk entry 3 yıl önce girilmiş ve adres verilen siteye ulaşılamamaktadır.

Sevgili dostlar, tiyatro aşıkları. Gelin buradan insanlarla bir amator topluluk kuralım ve bir oyun sahneleyelim. Tecrübe, yetenek hiç önemli değil. Önemli olan insanların bir tiyatro aşkı ile yanıp tutuşması ve tabi biraz da amator olması. Profesyonel arkadaşlar ve konservatuar öğrencileri de elbet isterlerse yardımda bulunabilirler.

İlgilenenler lütfen mail adresleriyle bu başlığa bildirimde bulunsunlar.

edit: sözlük üzerinden ulaşmak isteyenler en optimist pesimist e mesaj atabilir
büdüt: modlar lütfen bir süre daha sabit kalsın. gönüllüler toplanmaya başladı güzelce.

yeni edit: sahne konusunda öneriler bekleniyor. Liseleri falan kullanabilme durumumuz nedir mesela?

 
Bir kez daha tekrarlıyorum, öncelikle bir buluşma yapılmalı. Öte yandan okullar yakında tatile girecek ve Kızılay civarında bir kaç tane büyük lise mevcut, bu tatil süresi içinde okul boş olacak ve varsa sahnelerini kullanmamız daha kolay olacak. Bi toplantı yapılır, aramızdan temsilci arkadaşlar seçilir, onlar gidip konuşur, anlaşılırsa çalışmalar başlar, anlaşma olmazsa başka çözüm yolları düşünülür. Bi mail grubu oluşturmak güzel fikir.

not : aslında cevapları daha önceki sabit başlığa yazmaya devam etsek daha iyi, nasıl olsa "cevap verdiklerim" bölümünden istenildiği anda erişilebiliyor.
  • Bigvocate  (05.01.10 21:41:01) 
çarşamba günü yani yarın akşama kadar bekleyeceğim. sonra mailleşme.


  • aliscan  (05.01.10 21:59:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.