[]

Meryem Ana Evi (Arabasız)

Merhaba,

1 günü Selçuk'ta geçireceğiz. Dolayısıyla Efes ve Meryem Ana Evi'ne gitmek istiyoruz. Ancak arabasızız, ne yapılacak, çok mu zor? Otobüs yok mu, sadece taksi mi, eğer taksi ise çok mu pahalı, gibi sorularımız var. Cevaplayan olabilirse çok makbule geçer, sağolun.


 
yukarıdan asagiya cikaran taksiler var ama efes önündeki taksiler donunuza kadar soyar sizi. yürüyerek cikan da var vaktiniz varsa ve hava uygunsa. oradan birkac kisi bulup taksiyi paylasmayi önerebilirsiniz.


  • thewizardofearthsea  (31.03.17 18:32:53) 
Sadece taksi gidiyor ve taksimetre açmıyorlar. Başka birilerini bulup taksiciyle pazarlık yapıp fiyatı bölüşmekten başka çareniz yok.


  • neyehbe  (31.03.17 18:34:57) 
Araba kiralayın. Yoksa otostop yapın. Yürüyerek canınız çıkar.


  • hayde bre  (31.03.17 18:54:43) 
imkanınız var ise 1 günlük araba kiralayın :) zor olur yoksa.


  • purple rain  (31.03.17 19:20:08) 
Taşıtsız zor olur, ama imkânsız değil. Anca kendinizi iyi, keyifli hissediyorsanız tırmanın o parkuru. Yolda illaki bazı arabalar, taşıtlar olacaktır. Otostop yapma şansınız olabilir.


  • lazarus  (31.03.17 20:18:16) 
Selçukta geçen hafta dünyanın en çirkin arabasını kiraladık 100 liraya, bir de mazotu ekleyin. İki kere taksiye binseniz daha iyi. Önce efese giderseniz efes 2.5 km selçuğa. Kapıdaki taksilere en son sezon değilken 25 lira vermiştik ama bu geçen nisan gibiydi. Umarım yardımcı olmuştur.


  • kullanıcıadımbuolsun  (31.03.17 20:46:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.