[]

ayakkabidaki kalici koku

4 5 senelik bir ayakkabim var hatta belki daha eski ama hala tas gibi ama ben bunu 1 sene falan giymedim kalici bir koku sindi diye gecenlerde artik giyeyim dedim iki ic gun giymeden sonra malum koku tekrar hortladi ki 1 sene boyunca cogunlukla acik alanda bekliyordu dolap icinde falan degil yani ama durum bu. Buna bir care yok mu bi gun gelecek bekaretimi kaybetme sansimi bu ayakkabinin kokusu yuzunden kacirmak istemiyorum.




 
büyük bir parça pamuk kopar, sirke dök üzerine biraz, ayakkabının içine koy. aynı şeyi diğer teki için de yok. istersen öncesinde sirkeli bez ile de silebilirsin. çok nemli bırakma ama. kokuyu alır. ayakkabılar muhtemelen rutubetli bir yerde kalmış olabilirler.


  • cliquot  (31.03.17 15:56:54) 
60 ay dolmuş sen papuçları okula kaydet artık. İmkanın varsa yeni bir ayakkabıya geç, ayak sağlığı önemlidir.
Büyük bir ihtimal mantar-bakteri kaynaklıdır koku. Mantar spreyleri satılır eczanede, içine iyice boca edip 1 gün bekle.

  • rastinon  (31.03.17 16:02:20) 
  • supermatik  (31.03.17 16:09:21) 
çöpe at.


  • pinkpeony  (31.03.17 16:17:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.